Alles voor jou bij

Vitaminewijzer

Vitamine D

Vitamine D staat voornamelijk bekend om zijn bijdrage aan het behoud van sterke botten en tanden. Maar waar is het nog meer goed voor en hoeveel heb je nodig?

Lees alles over vitamine D

Kinderen

Kinderen hebben goede voeding nodig om te groeien en zich goed te ontwikkelen. Het kan zinvol zijn om extra vitaminen en mineralen te geven aan je kleintje.

Lees meer

Senioren / 50-plussers

Als je ouder wordt verandert je lichaam. Ook de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen verandert. Om in een goede conditie ouder te worden kun je wat extra's nemen.

Over supplementen voor ouderen

Vitamine C

Vitamine C is verreweg de meest bekende vitamine. Vitamine C is betrokken bij erg veel processen in het lichaam. Weet jij waar het allemaal goed voor is?

Lees meer

Vitamine B12

Er zijn wel acht soorten vitamine B. De verschillende vitaminen hebben nummers, zoals vitamine B12 die onder andere helpt bij het vrijmaken van energie uit voeding.

Lees meer over vitamine B12

Weerstand

Als de 'R' in de maand zit, als je een tijdje niet zo regelmatig leeft of je niet zo fit voelt, dan kun je wel wat extra weerstand gebruiken. Maar hoe?

Meer over weerstand

Energie

Als je je moe of futloos voelt, kun je soms wel wat extra's gebruiken naast voldoende slaap en goede voeding. Verschillende ingrediënten zijn bekend als ware 'energieboosters'.

Lees meer

Slaap

Verschillende ingrediënten kunnen helpen om makkelijker in slaap te vallen en door te slapen. Zo zorg je op een natuurlijke manier voor een goede nachtrust.

Lees alles over slapen

Disclaimer

Deze vitaminewijzer is uitsluitend bedoeld om informatie te verschaffen over vitamines, mineralen en kruiden. Raadpleeg bij lang aanhoudende klachten of twijfel altijd je arts. Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling en niet als vervanging van de voeding.