4 Resultaten
8x4
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

spray
€ 3,99
spray
€ 3,99
spray
€ 3,99
spray
€ 3,99

8x4 deodorant kopen

Jouw favoriete deodorant vind je bij Etos! 8x4 deodorants zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen, in allerlei geuren. Iedereen heeft namelijk een persoonlijke voorkeur en behoefte als het aankomt op deodorant. Om erachter te komen welke deodorant het best bij jou past, geven we je graag advies in het artikel over deodorant. Bij Etos vind je alles voor de beste lichaamsverzorging!

Wil je meer weten over de verzorging van je huid? Je leest meer in onze artikelen over lichaamsverzorging en huidtypes. Voor vragen kun je altijd langskomen in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Etos staat voor je klaar! Benieuwd naar deodorant van een ander merk? Je kunt bij Etos ook deodorant vinden van merken als Zwitsal, Therme of Weleda. Meer weten over natuurlijke deodorant? Je leest er alles over in ons artikel over natuurlijke deodorant vergelijken.

8x4 deo roller

Gebruik jij het liefst een deodorant roller om je oksels fris te houden? Ga dan voor de 8x4 men deo roller. Deze biedt je een betrouwbare bescherming tot wel 48 uur lang en heeft een fijne geur van Wild Oak. Zo kun je voor de dag komen!

8x4 vegan deodorant

Ben je op zoek naar een vegan deodorant? Goed om te weten: op enkel de No. 3 Spray Velvet Blossom na, zijn alle 8x4 deodorants vegan!

8x4 aluminum-vrije deodorant

Als je op zoek bent naar een aluminium-vrije deodorant, ben je bij Etos aan het juiste adres. De volgende deodorants van 8x4 zijn aluminium-vrij: No.3, No.4, No.6, No.7, No.10 en No.11.

8x4 deodorant aanbieding

Etos heeft de beste 8x4 deodorant aanbiedingen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten. Koop jouw favoriete deodorant in de aanbieding!

 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.