Ga terug naar Zakelijk

L'Oréal Paris Deodorant

1 Resultaten
L'Oréal Paris
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

spray
€ 4,05

L'Oréal Paris deodorant kopen

Op zoek naar L'Oréal Paris deodorant? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres. De deodorants van L'Oréal Paris beschermen je de hele dag door tegen ongewenste lichaamsgeurtjes en zorgen voor een langdurig droog resultaat. Zo kun je met een zelfverzekerd gevoel de deur uit. L'Oréal Paris deodorant is verkrijgbaar in verschillende geuren, in de vorm van een roller of een spray. 

Benieuwd naar onze tips voor frisse oksels? Lees dan ons artikel over deodorant. Meer weten over de verzorging van je huid? Dan is ons artikel over lichaamsverzorging wat je zoekt.

Voor vragen kun je langskomen in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Shop je liever een deodorant van een ander merk? Bij Etos vind je ook deodorant van diverse andere merken, zoals FA, Odorex en Rexona. Bekijk ook eens onze andere producten voor lichaamsverzorging.

L'Oréal Paris deodorant aanbieding

Etos heeft de beste Dove deodorant aanbiedingen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.