Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Iberolax
   Laxeermiddel
   20 stuks

   Sorteren

   1 Resultaten
   Iberolax
   Laxeermiddel
   20 stuks
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 14.69
   medisch hulpmiddel, poeder
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos extra

   Zelfzorg-producten kopen

   Je gezondheid krijgt flink wat te verduren. ‘s Winters is de één na de ander verkouden of grieperig, in het voorjaar vliegen de pollen je om de oren, ‘s zomers stikt het van de muggen en andere insecten en in de herfst begint hetzelfde liedje weer van voor af aan. Bij Etos vind je alles wat je nodig hebt als je gezondheid wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Zo ben je snel van pijn en nare kwaaltjes af. Last van buikpijn, verstopping of diarree? Bekijk dan ons assortiment aan zelfzorgmiddelen die de normale werking van je maag en darm ondersteunen. Heb je last van een allergie? Bekijk dan eens ons assortiment aan anti-allergiemiddelen. Bij Etos vind je natuurlijk ook zelfzorgmiddelen voor kinderen.

   Wist je trouwens dat het voor een goede gezondheid aan te raden is om je bloeddruk regelmatig in de gaten te houden? Lees hier alles over hoe je zelf je bloeddruk kunt meten.

   Mondkapjes

   Ben je op zoek naar mondkapjes? Bij Etos vind je verschillende soorten, zoals; wasbare mondkapjes, wegwerpmondkapjes en niet-medische FFP2 mondkapjes. Wil jij alles weten over mondkapjes en de verschillende types? Lees dan ons artikel over mondkapjes.

   Zelfzorg aanbiedingen

   Bij Etos vind je niet alleen een compleet assortiment aan zelfzorgmiddelen, je kunt deze producten ook erg voordelig kopen. Bekijk voor de beste aanbiedingen van dit moment onze online aanbiedingen of de Etos-folder.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.