Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  4 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 16.95
  lotion
  Spaar 16 punten
  € 19.85
  medisch hulpmiddel, mousse
  Spaar 19 punten
  € 18.95
  medisch hulpmiddel,
  Spaar 18 punten
  € 18.45
  medisch hulpmiddel, gel
  Spaar 18 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos Extra

  Last van waterpokken?

  Bijna elk kind krijgt een keer waterpokken. Vlekjes en korstjes verspreiden zich over het hele lichaam en deze huiduitslag kan flink jeuken. Heeft je kind last van waterpokken? Dan zijn er verschillende producten die kunnen helpen. Zo is er bijvoorbeeld de KidsClin coolmousse om de jeuk te verzachten en verlichten. Het verkoelende schuim voelt fijn aan op de geïrriteerde huid. Er zijn ook gels en sprays verkrijgbaar met dezelfde soort werking. Heeft je kind moeite om te stoppen met krabben? Koop dan VSM Kind waterpokken spray die bacteriële infecties van wondjes voorkomt. Meer weten over de syptomen en behandeling? Lees dan ons artikel over waterpokken.

  Heb je meer informatie nodig over producten tegen waterpokken? Kom dan vooral langs in een Etos winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren door onze medewerkers.

  Hulpmiddelen bij waterpokken kopen

  Ben jij op zoek naar producten tegen waterpokken voor de beste prijs? Bekijk dan de Etos folder zodat je altijd op de hoogte bent van onze beste aanbiedingen en laagste prijzen!

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.