ga terug naar Gezondheid

A. Vogel Keeltabletten

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Keeltabletten kopen

  Last van keelpijnkriebelhoest of vastzittende hoest? Bij Etos vind je een ruim assortiment aan keeltabletten van diverse merken, zoals Strepsils, Strepfen en Isla. Keeltabletten hebben een pijnverzachtende en ontstekingsremmende werking en zijn verkrijgbaar in diverse smaken, zoals sinaasappel, citroen en honing. Gebruik je liever geen keeltabletten? Bij Etos vind je ook een ruim assortiment aan hoestdrank en keelspray. Keelpijn gaat vaak gepaard met verkoudheid of griep. Bekijk hier ons assortiment aan neusspray en neusdruppels. Gaat je verkoudheid maar niet over? Misschien heb je wel hooikoorts. Bekijk hier ons assortiment aan hooikoortsmiddelen. Ga je erop uit? Check dan onze actuele pollenradar en weet waar én wanneer de meeste pollen in de lucht hangen. 

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

  Suikervrije keeltabletten

  Ben je op zoek naar suikervrije keeltabletten? Ook dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Probeer bijvoorbeeld de suikervrije keeltabletten van Trachitol of A. Vogel.

  Keeltabletten voor kinderen

  Ook voor je kindje heeft Etos een ruim assortiment aan keeltabletten die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen. Zo is je kleintje er snel weer bovenop. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

  Keeltabletten tijdens de zwangerschap

  Ben je zwanger? Dan mag je niet zomaar alle keeltabletten gebruiken. Raadpleeg daarom je eerst huisarts én lees voor gebruik altijd goed de bijsluiter. 

  Keeltabletten aanbieding

  Keeltabletten kopen voor een zacht prijsje? Houd dan de online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten voor de beste keeltabletten aanbiedingen. Zo kom je niet alleen snel, maar ook voordelig van je keelpijn af.

  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.