Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   A.Vogel

   Sorteren

   2 Resultaten
   A.Vogel
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 11.99
   medisch hulpmiddel, spray
   € 11.99
   medisch hulpmiddel, spray
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos extra

   A. Vogel oorspray kopen

   Heb je last van overmatig oorsmeer? Of draag je vaak oordopjes of een gehoorapparaat? Dan kun je wel wat oorspray gebruiken! A. Vogel Oorspray Oorsmeer verzacht oorsmeer en bevordert de natuurlijke afvoer ervan. Het voorkomt overmatig oorsmeer en reinigt de gehoorgang. Regelmatig gebruik van oorspray kan een gehoorgangontsteking voorkomen en gaat het ontstaan van oorsmeerproppen tegen. Bekijk ook eens ons assortiment aan oordruppels en oorreiniging. Naast A. Vogel verkopen we ook andere merken oorspray, zoals Otalgan, Kidsner en Alpine.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

   A. Vogel oorspray bij jeuk

   Heb jij jeuk in je oren en wil je er vanaf? Ook daar kan oorspray je bij helpen. A. Vogel Oorspray Jeuk kalmeert de droge huid in je oren en verlicht hiermee de jeuk. Je kunt deze oorspray ook gebruiken ter voorkoming van een zwemmersoor.  

   A. Vogel oorspray aanbieding

   A. Vogel oorspray kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.