ga terug naar Gezondheid

Smooff Stoppen met roken

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Smooff
   Filter - Stoppen met roken

   Sorteren

   Sorteer
   1 Resultaten
   Smooff
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 46.00
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos Extra

   Hulpmiddelen om te stoppen met roken kopen

   Overweeg jij om te stoppen met roken? Heel goed! Wist je dat na 24 uur de longen al beginnen met het opruimen van schadelijke stoffen? Houd daarom het stoppen met roken vol. Koop nicotinevervangers om ook op lange termijn van sigaretten te kunnen afblijven. Bij Etos hebben we bijvoorbeeld nicotine pleisters, zuigtabletten, kauwgom en mondspray van merken zoals Nicorette, Nicotinell en NiQuitin. De nicotinevervangers zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Welke dosering het beste aansluit bij jouw behoeften is afhankelijk van hoeveel sigaretten jij hebt gerookt. Bespreek daarom met je huisarts welk product geschikt is voor jou. Lees ook de bijsluiter goed door. Heb je nog vragen? Je bent altijd welkom in Etos winkel. Daar kun jij je laten adviseren door één van onze medewerkers.

   Aanbieding op hulpmiddelen om te stoppen met roken

   Wil jij alleen de beste nicotinevervangers kopen tegen de scherpste prijs? Dan zit je goed bij Etos. We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van speciale aanbiedingen op hulpmiddelen om te stoppen met roken. Dan betaal je nooit te veel. Houd vol, je kunt het!

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.