157 Resultaten

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, spray
€ 3,25
spray
€ 3,99
Geneesmiddel, spray
€ 5,79
spray
€ 2,89
€ 18,89
€ 9,24
Geneesmiddel, druppels
€ 2,89
Geneesmiddel, bruistablet
€ 4,79
Geneesmiddel, zalf
€ 6,49
Medisch hulpmiddel, spray
€ 13,65
Geneesmiddel, smelttablet
€ 6,49
Medisch hulpmiddel, spray
€ 10,49
Geneesmiddel, spray
€ 6,79
Geneesmiddel, spray
€ 10,49
€ 5,09
spray
€ 2,99
Geneesmiddel, tablet
€ 2,19
Medisch hulpmiddel, lotion
€ 15,69

Verkoudheidsproducten kopen

Heb je een verkoudheid of griepje te pakken? Geen zorgen. Etos heeft een ruim assortiment aan verkoudheidsproducten, zoals neusspray, neusdruppels en neuszalf. Twijfel je of je verkouden bent of hooikoorts hebt? In ons artikel over hooikoorts vertellen we je wat precies het verschil is tussen een verkoudheid en hooikoorts. Bekijk hier ons assortiment aan hooikoorts tabletten, hooikoorts neusspray en hooikoorts oogdruppels. Ga je erop uit? Check dan onze actuele pollenradar en weet waar én wanneer de meeste pollen in de lucht hangen. Heb je ook last van keelpijn of een vervelende kriebelhoest of vastzittende hoest? Gebruik dan keeltabletten, keelspray of hoestdrank

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

Verkoudheidsproducten aanbieding

Verkoudheidsproducten kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.