je medicijnen,
makkelijk en
op jouw manier

Je medicijnen op doktersrecept kunnen een stuk makkelijker worden geregeld. Of je ze heel soms nodig hebt of elke dag: bestellen, ophalen of laten thuisbezorgen, en nooit meer vergeten is nu een fluitje van een cent!

Etos+ app

Je medicijnen op doktersrecept kunnen een stuk makkelijker worden geregeld. Of je ze heel soms nodig hebt of elke dag: bestellen, ophalen of laten thuisbezorgen, en nooit meer vergeten is nu een fluitje van een cent!

Etos+

download nu de gratis app

door Thuisapotheek
en Etos

Etos+ is een initiatief van Thuisapotheek en Etos, die de handen ineen slaan om medicijnen verkrijgbaar te maken op een manier die bij je past: digitaal geregeld, en met persoonlijke service verstrekt. Met de Etos+ app kun je elk medicijn dat op recept is voorgeschreven, laten thuisbezorgen of ophalen waar en wanneer je wilt. Daarmee is Etos+ dé combinatie van de deskundige apothekersservice en het gemak van de Etos winkel in de buurt.

Etos+ van start in Haarlem en Overveen Etos+ van start in Haarlem en Overveen Etos shop

herhaalrecepten automatisch in huis

Heb je dagelijks medicijnen nodig? Dan is Etos+ een uitkomst. Herhaalrecepten worden automatisch opgevraagd en, als je wilt, thuisbezorgd. Zo is je medicatie voor diabetes of een hartaandoening, maar ook bijvoorbeeld de anticonceptiepil altijd op tijd in huis.

Etos shop

de gratis medicijnservice voor iedereen

Bij Etos doen we er alles aan om elke klant te helpen zich elke dag goed te voelen. Daar horen medicijnen ook bij. Zeker als we dat makkelijker kunnen maken, en je meer privacy en controle kunnen geven.

Je betaalt alleen voor de bestelde medicijnen die je voorgeschreven hebt gekregen, en die worden natuurlijk in veel gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. Thuisapotheek regelt je declaraties. Mochten je medicijnen niet volledig vergoed worden, dan hoor je dat van je zorgverzekeraar.

Application screen Application screen

adviesgesprek aan je eigen keukentafel

Omdat het contact met het professionele team van Thuisapotheek telefonisch en op afspraak gaat, kan het vanuit huis en wanneer het jou uitkomt. Dat geeft rust en alle ruimte om extra vragen te stellen.

veilig en
zorgvuldig

Etos+ is uitgebreid getest op informatieveiligheid. De digitale recepten zijn rechtstreeks afkomstig van de arts die ze heeft voorgeschreven. De samenstelling en verstrekking van je medicijnen worden verzorgd door Thuisapotheek.

jouw medicijnen via Thuisapotheek

Thuisapotheek is een HKZ-gecertificeerde apotheek, die dagelijks vele Nederlanders van (herhaal)medicijnen voorziet.

meer informatie

voor huisartsen en zorgverleners

Graag lichten we huisartsen en assistenten in over de voordelen van Etos+ voor patiënten. Wil je weten hoe Etos+ jouw praktijk kan helpen?

meer informatie

antwoord op je vragen

alle vragen

Bekijk