Essie bij Etos

Essie, hét salonmerk nagellak uit Amerika, is verkrijgbaar bij Etos! Bekend om de trendy kleuren met aanstekelijke namen als ready to boa, party on a platform, oh behave!, getting groovy, satin sister en go with the flowy heeft dit merk al de harten van vele vrouwen gestolen.

 

Essie maakt de salonkwaliteit voor iedereen toegankelijk. Door het brede aflopende borsteltje en de professionele formule is de nagellak makkelijk aan te brengen, dekt hij goed en droogt hij erg snel.

Je nagels winter ready met de nieuwe
Winter Collection van Essie

Bij Etos zijn 70 verschillende kleuren nagellak verkrijgbaar (€9.99 per stuk). Daarnaast lanceert Essie elk seizoen een collectie die gebaseerd is op de laatste kleurtrends. De dagen worden kouder, de avonden worden korter, winter is here! En de winter is hét moment om je nagels te laten shinen!

De essie Winter collection 2017 heeft 6 mooie kleuren voor deze winter. Van de feestelijke getting groovy! tot de wolkjesachtige lichtgrijze go with the flowy, of ga je voor de bordeauxrode ready to boa? Voor elke winterse gelegenheid de perfecte nagellak!

Ready to boa

Versier jezelf met dit feestelijke glinsterende bronzende kleurtje. Het maakt jouw sassy fabulous look helemaal af!

Party on a platform

Maak het een onvergetelijke avond en steel de show met deze prachtige rode creamy kleur!

Oh behave!

Oh behave is een prachtige perzikachtige kleur. Door de bijzondere sparkly finish zien jouw nagels er perfect uit!

Getting groovy

Dance the night away! Deze metallic gouden kleur maakt elke party outfit helemaal af.

Satin sister

Ga mee met de kleurtrend van deze winter! Maak een oogverblindende indruk met deze diepgroene kleur.

Go with the flowy

Deze wolkjesachtige glinsterende lichtgrijze kleur is de perfecte kleur om op een subtiele manier een fashion statement te maken.

Nagelverzorging

Mooie nagels beginnen bij de verzorging ervan. Omdat verschillende nagels verschillende behoeften hebben, heeft Essie een uitgebreid assortiment nagelverzorging. Er zijn vier lijnen:

  • De essie essentials. De ideale basisverzorging voor alle nageltypen om de nagelriemen en nagels te voeden, beschermen en een optimale nagelconditie te behouden.
  • De groei-lijn. Wil je graag lange, sterkere nagels? Deze groei-lijn van Essie helpt je nagels een handje en geeft ze een glad en mooi uiterlijk.
  • Last van dunne, zwakke en splijtende nagels? Herstel de problemen snel met de producten uit deze lijn, die je nagels al na één enkele kwaststreek versterken.
  • Naarmate je ouder wordt heeft dat ook impact op je nagelconditie. De nagels kunnen droger en broos worden en ribbels krijgen, waardoor je zelf minder gemakkelijk een onberispelijke manicure of pedicure voor elkaar krijgt. De Essie anti-aging lijn biedt de oplossing.

 

Bekijk hier bij welke Etos-winkels Essie verkrijgbaar is