Artikel opslaan

Op zoek naar cadeau inspiratie?

kleine cadeautjes

Kleine cadeaus

Alles kan een cadeau zijn, zolang je het met zorg en aandacht uitkiest. Zo krijgt een klein cadeau een grotere betekenis. Op zoek naar kleine cadeaus? Ontdek onze kleine cadeau tips!

Voor welk budget?

Cadeaus tot 5 euro
Cadeaus tot 10 euro
Cadeaus tot 15 euro


Goedkope cadeautjes

Zoek je kleine cadeautjes om te geven? Voor unieke cadeaus met een klein budget kun je ook terecht bij Etos.

Kleine cadeautjes

Wanneer je op zoek bent naar kleine cadeautjes ben je bij Etos aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk allemaal leuke, kleine cadeautjes. Ben je op zoek naar een aardigheidje of kleinigheidjes voor collega’s? Kies dan voor een lekker bad & douche cadeau, hiermee zit je altijd goed. Ook voor kleine bedankjes kun je bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze verzorgingsproducten. Ben je op zoek naar een specifiek cadeau, zoals kleine kerstcadeautjes? Kies dan voor een sportief cadeautje, een lekkere aftershave of een haaraccessoire. Geef je graag een origineel, klein cadeautje? Bekijk dan eens onze spannende cadeautjes. Ben je op zoek naar een klein presentje voor je oma? Bekijk dan eens onze cadeau tips voor oma

Cadeautjes tot 5 euro

Bij Etos hebben we een uitgebreid cadeau assortiment met cadeautjes tot 5 euro. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor Sinterklaas cadeautjes tot 5 euro. Daarnaast hebben we ook veel andere producten met een klein prijsje die leuk zijn om met cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een leuk nagellakje of een lekkere douchegel. Alles kan een cadeautje zijn als je het met aandacht geeft! 

Cadeautjes onder 10 euro

Ben je op zoek naar cadeaus onder de 10 euro? Bekijk dan onze cadeaus tot 10 euro! Van leuke badproducten tot kleine giftsets. Bij Etos is er genoeg keuze aan leuke cadeaus voor een fijne prijs. Ben je specifiek op zoek naar Sinterklaas cadeautjes tot 10 euro? Ook die kun je vinden in onze webshop! 

Cadeautjes 15 euro

Wil je een cadeau geven van maximaal 15 euro? Bekijk dan ons ruime aanbod aan cadeaus tot 15 euro. Dit assortiment bevat onder andere giftsets en lekkere geuren. Ontdek het snel!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.