Etos fragrances

Klaar om een paar nieuwe geuren aan je favorieten toe te voegen? Wij lanceren namelijk onze eerste eigen geurenlijn met 5 heerlijke eau de toilettes, ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Lees ook Nederlands leukste blogs over onze geuren.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen graag variëren in geuren,
aangepast aan hun mood, kledingstijl of de gelegenheid.

Met de nieuwe luxe én scherp geprijsde eau de toilettes biedt Etos extra variatie voor elk moment. De Etos parfumcollectie kent vijf heerlijke en levendige geuren, variërend van zwoel tot bloemig en fris. En de prijs is net zo fijn. Lekker ruiken en jezelf verwennen hoeft immers helemaal niet duur te zijn!

Bij de ontwikkeling van de Etos geurencollectie is intensief samengewerkt met een gerenommeerd parfumhuis. Uit 22 mooie, verfijnde geuren zijn er - mede dankzij een testpanel van 100 vrouwen - uiteindelijk 5 geselecteerd.

Vanaf nu in de winkels

 

Iedere geur uit de exclusieve Etos collectie is van hoge kwaliteit en heeft een perfecte harmonie aan noten en akkoorden.

Mystic night

Deze oriëntaalse, bloemige geur bevat een warme en zwoele mix van roze peper en sandelhout, aangevuld met roos en kruidige patchoeli. De verkwikkende roze peper schudt je zintuigen wakker, waarna roos en patchoeli je verder verleiden. Een sensuele geur voor de vrouw die geniet van het leven en weet wat ze wil.

Belangrijkste geurnoten: roze peper, roos en sandelhout.

Forever love

Een zwoele romantische 'floriental' dankzij de combinatie van jasmijn, roos, vanille en amber. De onweerstaanbaar magische geur begint licht en fruitig, maar finisht kruidig en een tikje gourmand. Perfect voor de vrouw die klaar is om te verleiden.

Belangrijkste geurnoten: cassis, roos en patchoeli.

Sapphire sky

Deze lichte en transparante geur bevat een verkwikkende mix van citrusvruchten, bamboe en musk. Je beleeft direct een puur gevoel van frisheid en optimisme. Kortom: een luchtige vrouwelijke geur waar jijzelf en iedereen om je heen gewoon vrolijk van wordt.

Belangrijkste geurnoten: mandarijn, iriswortel en musk.

Evening kiss

Deze moderne klassieker bevat een geraffineerde mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. Het warme, kruidige hart zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht, terwijl peer en oranjebloesem het geheel toch heel elegant houden.

Belangrijkste geurnoten: roze peper, oranjebloesem, koffie.

Dreamy garden

Een fris en fruitig geurbouquet van amaryllis, jasmijn en ylang ylang, aangevuld met groene akkoorden en een warm en zonnig slot van musk en patchoeli. Een vrouwelijke bloemengeur die je direct aan warme zomermiddagen in de tuin doet denken.

Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

Stuk voor stuk geuren die verleiden en je omhullen in een zweem van luxe. En, dankzij de zachte prijs zijn ze een prachtig kado voor jezelf of voor iemand anders.

Een Beauty Astir Award voor onze geuren

Wat zijn we trots! Onze eigen merk eau de toilettes hebben een Beauty Astir Award gewonnen in de categorie Parfum! De producten werden het afgelopen jaar door een vakkundige beautyjury onderworpen aan strenge tests en werden als beste gekozen.

"Het is een trend aan het worden in parfumland: huismerken die in zee gaan met gerenommeerde 'neuzen' voor een toegankelijke geurcollectie", aldus de deskundige vakjury van de Beauty Astir Awards.

 

Beautyblogs

Nederlands leukste blogsters hebben onze nieuwe eigen merk geuren getest.
Lees op hun blog wat zij hiervan vinden!

Miss Lipgloss
Cynthia

Miss Lipgloss is een lifestyle- en beautyblog. Door middel van filmpjes en reviews krijg je tips, tricks en info over de nieuwste reis, eet en beauty trends van het moment.
 

Naar de blog van Miss Lipgloss

Beautylab
Serena

Serena Verbon, oprichter van Beautylab, heeft elke maand 760.000 bezoekers op haar blog. Hier vind je elke dag nieuwe artikelen of video's over, beauty, fashion, food, lifestyle of interieur.
 

Naar de blog van Beautylab

LiveLifeGorgeous
Willemijn en Martine

Op LiveLifeGorgeous.nl bloggen Willemijn en Martine over beauty. Zo vind je er dagelijks de laatste beauty nieuwtjes, reviews van producten, make-up tutorials, informatie over huidverzorging en looks.

Naar de blog van LiveLifeGorgeous

Etos geuren posts

Etos & blog reviews

 

Lifestylelog.nl

"En kun je niet kiezen... ach, dan koop je er toch twee. Of drie... Met dit lieve prijsje is dat prima te doen!";

Evening Kiss | Een eau de toilette van Etos

Belleviefashion.nl

"De nieuwe geuren beloven een variatie voor ieder moment te zijn, luxe en het aller belangrijkste; budget."

Etos Evening Kiss eau de toilette

 

Shannblogt.nl

"De Etos parfum collectie kent vier heerlijke levendige geuren, variërend van zwoel tot bloemig en fris. Zo heb je voor iedere gelegenheid een bijpassende geur."

Etos lanceert eigen geuren collectie!

Beautydagboek.com

"De Etos parfumcollectie kent vier levendige geuren en variëren van zwoel tot bloemig en fris. En de prijs is lekker budget te noemen."
 

De nieuwe Etos Evening Kiss eau de toilette

 

Missmurphy.nl

"De geuren zijn ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis en bevatten ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De nieuwe eau de toilettes zijn niet alleen luxe, maar ook zeer scherp geprijsd."

Etos | Evening Kiss

Elisejoanne.nl

"Er zijn in totaal vier verschillende nieuwe geurtjes verkrijgbaar. Deze vier zijn gekozen uit 22 (!) andere luchtjes mede dankzij een testpanel van 100 vrouwen."
 

Nieuwe Etos geuren collectie 2015 review