Mama en Kind

Etos Woezel & Pip luiers

Goed nieuws! Etos heeft haar luiers vernieuwd en is vriendjes geworden met Woezel & Pip! Zo heeft Etos niet alleen de leukste, maar ook de béste luiers voor je kleintje.

Lees meer

Etos babyverzorging

 

De uitgebreide lijn babyproducten van Etos eigen merk biedt voor elke baby de ideale verzorging.

Lees meer

Babyvoordeel met Mijn Etos

Wist je dat Etos een eigen babyprogramma heeft? Daarmee inspireren wij je met tips en informatie gebaseerd op de fase van jouw zwangerschap en/of de leeftijd van je kindje. En je ontvangt extra aanbiedingen voor jou of je kindje. Wil je ook profiteren van deze voordelen? Meld je aan voor Mijn Etos en vul in je paspoort de (verwachte) geboortedatum van je kindje in.

Download de app

Mama & babyboek

In samenwerking met Sanoma, het meest toonaangevende mediaprintbedrijf van Nederland, heeft Etos weer een prachtig nieuw Mama & Babyboek gemaakt! Het boek heeft twee leesrichtingen: Hoera, zwanger en Hoera, een baby. Je vindt er veel nieuwe verhalen, fantastische kortingscoupons en talloze tips.

Lees meer over dit boek

Etos babyvoeding

Een uitgebreid assortiment betrouwbare flesvoeding en potjesvoeding.

Meer over babyvoeding

BPA-vrije flessen

Etos biedt een uitgebreid assortiment BPA-vrije
flessen.

Meer over BPA-vrije flessen

Steun Fonds Gezond Geboren!

Fonds Gezond Geboren financiert wetenschappelijk onderzoek met als doel om zoveel mogelijk baby's in Nederland gezond ter wereld te laten komen. Een doel dat Etos van harte steunt. Ook jij kunt helpen sterfte en ziekte van baby's vóór, tijdens en vlak na de geboorte terug te dringen.

Lees meer Gezond Geboren

Kies net zo goed voor Etos opvolgmelk

Gebruik je op dit moment opvolgmelk van een A-merk? Dan is het je niet ontgaan dat de verkrijgbaarheid slecht is. Kies daarom voor Etos opvolgmelk: hoge kwaliteit voor een lage prijs. Volgens het voedingscentrum kun je veilig overstappen!

Lees meer

 

Nutrilon

In de eerste drie levensjaren maakt je kindje een enorme groei door. Natuurlijk wil je als ouder je kindje optimaal ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Dat doe je onder andere met de juiste voeding. Daarom heeft Nutrilon al haar passie en energie gestopt in het creëren van Nutrilon met Pronutra™: een unieke voeding. Je vindt Nutrilon onder andere bij Etos.

Lees meer

Zwanger

Ben je zwanger? Je leest hier meer over o.a. de Zwanger Box, de Baby box, een kraamlijst, het mama & babyboek en Etos flesvoeding.

Lees meer