Artikel opslaan

Op zoek naar cadeau inspiratie?

Sinterklaas cadeaus

Maak je op voor een heerlijk avondje. Op 5 december is het weer zover: pakjesavond! Ben je nog op zoek naar een leuk Sinterklaascadeau of zoek je inspiratie voor een goed Sinterklaasgedicht? Lees dan verder!

Sinterklaas cadeaus
Kerstcadeaus
Kerstcadeaus

Ontdek meer Sinterklaas cadeaus

Gedichtje bij je cadeau?

Gedicht Beauty

Voor de make-up lover

'Lipjes in de verf, nageltjes mooi gelakt,
Ja, het is make-up waar jij naar snakt!'

Download make-up gedicht

Gedicht Beauty

Voor de lekker ruikende

'Jij bent er ook zo één,
Zonder fris te ruiken ga jij nergens heen.'

Download geuren gedicht

Gedicht Beauty

Voor de ontspanner

'Zet jezelf maar lekker voorop,
Even aan niets denken, even geen getob.'

Download wellness gedicht
De leukste Sinterklaascadeaus

Een leuk Sinterklaascadeau hoeft niet duur te zijn. Zo kun je iemand heel veel plezier doen met een lekkere douchegel als schoencadeautje. Als je wat meer te besteden hebt valt een mooie giftset misschien wel binnen je budget. Om je te helpen met je keuze hebben wij onze Sinterklaascadeautjes alvast ingedeeld op prijscategorie. Maar we helpen je ook om iets te vinden voor verschillende persoonlijkheden, zoals de beautylover, de wellness-fan of de fitness-fanaat. Als een Sinterklaascadeau uitzoeken nu geen makkie wordt, dan weten we het ook niet meer!

Bij Etos kun je ook heel goed terecht voor leuke Sinterklaascadeaus voor kinderen. Zo hebben we spelletjes, knuffels en zelfs nachtlampjes.

Sinterklaascadeau voor een vrouw

Heb jij moeite om te verzinnen wat voor Sinterklaascadeau je moet kopen voor haar? Wij hebben een paar goede tips. Als je op zoek ben naar een Sinterklaascadeau voor een vrouw, heb je dan wel eens aan een geurkaars, body butter of parfum gedacht? Make-up zoals nagellak is ook vaak een welkom Sinterklaascadeau voor een vrouw, en het past bovendien makkelijk in de schoen!

Bij Etos hebben we sinds kort ook een nieuwe Pure lijn met 100% vegan make-up producten, goed voor de huid en een betere wereld. Tip: pak gelijk ons Sinterklaasgedicht over make-up mee!

Sinterklaascadeau voor een man

Ook voor mannen hebben we bij Etos genoeg Sinterklaascadeaus. Wat dacht je van een doos vol met vrolijke Happy Socks, een goede scheerset of een lekker-ruikende aftershave? Is hij sportief, dan hebben we ook sportartikelen zoals gewichten, weerstandsbanden en gymballen. Liever een Sinterklaascadeau voor hem waar jullie beiden van kunnen genieten? Kijk dan eens tussen onze spannende cadeaus, hier vind je alles voor tussen de lakens.

Heb je nog steeds geen beslissing kunnen nemen voor het beste Sinterklaascadeau voor een man? Dan hebben we ook nog de altijd-goed cadeaus. De naam zegt het al: deze cadeaus zijn altijd goed, dus ook voor Sinterklaas!

Sinterklaasgedichten

Niet alleen een Sinterklaascadeau, ook het Sinterklaasgedicht maken kan een uitdaging zijn. Krijg jij met zweetdruppels op je voorhoofd ook maar twee zinnen die rijmen uit je pen? Geen zorgen: Etos helpt je uit de brand! Wij hebben dit jaar namelijk een aantal leuke gedichten voor Sinterklaas voor je voorbereid. Zo hebben we Sinterklaasgedichten over make-up, parfum en verwenmomenten. Met de tijd die je bespaart aan het rijmen voor Sinterklaasavond heb je meer tijd over voor de surprise!

Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.