The magic of giving

Bij Etos kun je terecht voor de leukste cadeaus. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, geboorte, bedankje, de feestdagen of zomaar tussendoor; bij Etos zit je altijd goed! We hebben kado’s op het gebied van Beauty, Health, Verzoring of Mama&Kind, voor zowel een groot als klein budget. Laat het mooi verpakken bij de kassa en give it away.

Cadeaukaart

Give a choice; een cadeaukaart

Wil je iemand verrassen met een leuk cadeau, maar vind je het moeilijk om een keuze te maken? Denk dan eens aan de Etos cadeaukaart!

Meer over de cadeaukaart

Cadeaukaart

Give to pamper

Is er een kleintje geboren? Bij Etos vind je een ruime keuze aan babyartikelen. Wat dacht je van een mooie luiertaart van onze luiers of lekkere verzorgingsproducten voor de new born of new mom? Je kunt ook een gratis zwangerbox of babybox cadeau doen. Er is genoeg om mama en haar kleintje te pamperen.

Bekijk de producten

Cadeaukaart

Give a finishing touch

Een lekker parfum, daar wordt (bijna) iedereen toch wel blij van. De finishing touch op je outfit. Vind je het lastig om te kiezen? We helpen je graag een handje met onze geurenwijzer!

Geurenwijzer

Cadeaukaart

For Her

Naast de bekende A merken hebben we ook geuren van ons eigen merk. Onze geurenlijn heeft 6 heerlijke eau de toilettes, ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Alleen dan voor een zacht prijsje.

Bekijk de geuren

Cadeaukaart

For Him

Of je nu van fris, zwoel, kruidig of van allemaal houdt. Ook voor de mannen hebben we een eigen geurenlijn met 4 avontuurlijke varianten waar hij niet genoeg van zult krijgen. Voor de prijs hoeft hij het ook niet te laten.

Bekijk de geuren

Victoria's Secret

Ssstt! Give a…

… bodymist van Victoria Secret. Naast een breed assortiment aan lingerie, bad- en sportkleding heeft Victoria's secret een ruime keuze aan beautyproducten. De geuren van de 7 verschillende lijnen variëren van fris/zoet naar warm en kruidig.

Naar de body mist

Botanical Boost

Give a botanical boost

De Botanical Boost lijnen bevatten heerlijke producten voor een echte wellnessbeleving. De hoogwaardige, serene flacons en tubes zijn afgewerkt met mooie koperaccenten waardoor ze meer dan cadeauwaardig zijn. De Limited editon Rosemary & Fig is ook verkrijgbaar in een giftset.

Bekijk de producten

Etos Eigen Merk Make-Up

Give the perfect look

Spiegeltje spiegeltje aan de muur, beauty cadeaus van luxe merken tot helemaal niet duur. Geef bijvoorbeeld een leuk nagellakje cadeau, daar heeft niemand toch ooit genoeg van? Of een mooie lippenstift, daar fleurt elke outfit van op. Heb je iets meer budget, stel een persoonlijk beauty pakket samen en laat het mooi verpakken bij de kassa. Daar scoor je sowieso punten mee!

Bekijk onze beautyproducten

 

Misschien is je cadeau nu extra voordelig...

Naar de folder