Haarstyling

Nooit meer een bad hair day met de haarstylingproducten van Etos! Van stijl haar tot krullend, en van een kort koppie tot lange lokken, voor elk haartype hebben wij de juiste styling. Of je nu op zoek bent naar een mousse, gel, of een toffe nieuwe haarkleur, in ons uiteenlopende assortiment vind je diverse producten van verschillende merken waarmee je jouw coupe in een handomdraai perfect in model brengt!

Haarstyling lijst

Aanbevolen producten

Promotie: Promotie voorwaarden: Wella en New Wave styling. Alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. mini's.
400 ML, spray
€ 3,65
Promotie: Promotie voorwaarden: L'Oreal Paris Elvive, Studio Line en Elnett. Alle varianten, m.u.v. Elnett 400 ml en mini's.
150 ML, pasta
Van € 5,25 voor € 3,50
Promotie: Promotie voorwaarden: 20% korting op alle producten, m.u.v. alle andere aanbiedingen en medicijnen.
150 ML, spray
Van € 4,99 voor € 3,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Alle Andrélon, combineren mogelijk. M.u.v. mini's en cadeausets.
125 ML, creme
€ 8,49
Promotie: Promotie voorwaarden: Nivea, alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. zonbescherming, deodorant, Men gezichtsverzorging, scheren, mini's en cadeausets.
150 ML, gel
€ 4,19
Promotie: Promotie voorwaarden: 20% korting op alle producten, m.u.v. alle andere aanbiedingen en medicijnen.
50 ML, mousse
Van € 1,49 voor € 1,19
Promotie: Promotie voorwaarden: Alle Andrélon, combineren mogelijk. M.u.v. mini's en cadeausets.
7 GR, poeder
€ 5,35

Haarstyling

Je wordt wakker en spot je futloze haar in de spiegel, of juist die ontembare manen die nooit doen wat je wilt. Laat je niet tegenhouden door een bad hair day! Het veelzijdige assortiment haarstylingproducten van Etos bevat voor ieder haartype het perfecte product! Laat jouw piekerige haar zich niet bedwingen door een borstel? Tem je haar dan met onze gel, wax en stylingcrème. Op zoek naar meer volume? Ga dan voor een combinatie van mousse en haarspray voor meer textuur en veerkrachtig haar.

Toe aan een compleet nieuwe coupe, zonder de schaar erin te zetten? Probeer eens een nieuwe haarkleur! Onze beauty experts weten alles over de hipste kleuren van dit seizoen. Iets te radicaal voor jou? Probeer dan een van onze tijdelijke haarkleuringen voor een frisse, nieuwe look! Happy hair, happy you!