Ga terug naar Verzorging

Incontinentiemateriaal

47 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Extra,
€ 2,39
€ 5,99
Mini,
€ 1,99
Medium,
€ 6,29
Mini Plus,
€ 2,09
€ 5,25
€ 7,75
Mini,
€ 4,09
Mini Plus,
€ 3,89
€ 7,75
Ultra Mini,
€ 2,19
Long,
€ 4,09
Normaal,
€ 3,89
Large,
€ 10,15
Ultra Mini,
€ 4,62
Level 1,
€ 4,19
€ 2,01
€ 5,25

Incontinentiemateriaal kopen

Het is vervelend als je last hebt van incontinentie. Hiervoor heeft Etos gelukkig goede oplossingen! In ons assortiment koop je diverse inleggers, maandverbanden en incontinentiebroekjes voor vrouwen en mannen. Naast incontinentiemateriaal van Always verkopen we ook diverse producten van Tena en Etos Eigen Merk. Incontinentiemateriaal kun je nu ook gemakkelijk online bestellen. Meer weten over de verschillende incontinentieproducten? Stel je vragen aan een van onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Op zoek naar andere producten voor intieme hygiëne? Bekijk dan ook ons assortiment aan maandverband, inlegkruisjes, tampons en menstruatiecups 

Incontinentiebroekjes

Wanneer je last hebt van ongewenst unrineverlies kun je kiezen voor onze comfortabele incontinentiebroekjes. Zo bescherm je jezelf tegen nattigheid en vervelende luchtjes.

Incontinentiemateriaal aanbieding

Wil jij je incontinentiemateriaal in de aanbieding kopen? Dat kan bij Etos! Bekijk onze online aanbiedingen voor mooie kortingen of bekijk de Etos folder. Dan kom jij goedkoop en droog de dag door!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.