222 Resultaten

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie: Promotie voorwaarden: Care Plus mini's alle varianten, combineren mogelijk.
gel
€ 2,59
pomp
€ 3,15
pomp
€ 6,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Deodorant en Dove alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Etos, Louis Widmer, RoC, cadeausets en mini's.
€ 2,95
€ 2,99
€ 16,99
€ 2,99
€ 1,99
€ 0,99
Promotie:
creme
€ 7,45
pomp
€ 3,15
Geneesmiddel, scrub
€ 8,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Deodorant en Dove alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Etos, Louis Widmer, RoC, cadeausets en mini's.
tablet
€ 2,49
€ 2,59
gel
€ 4,39
pomp
€ 1,49
gel
€ 2,49
gel
€ 2,99

Handverzorgingsproducten kopen

Je handen hebben dagelijks veel te verduren. Extra belangrijk dus om ze goed te verzorgen! Daarom verkoopt Etos verschillende producten die jouw handen reinigen en verzorgen. In ons online assortiment vind je een ruim aanbod aan handgel, handzeephandcrème, nagelscharen en nagelvijlen van diverse merken. Denk aan merken als KneippDr. Swaab en Palmolive.

Wil jij handen die schoon, gezond en verzorgd zijn? Koop dan naast hydraterende handzeep ook een handig nagelvijltje om je nagels glad en in vorm te vijlen! Voor extra zijdezachte handen koop je een handcrème met verzorgende ingrediënten zoals teunisbloem en shea butter.

Vraag jij je af welke verzorgingsproducten het beste aansluiten bij jouw huidtype en wensen? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en vraag een van onze winkelmedewerkers om advies. Meer weten over handverzorging? Lees dan onze artikelen over droge handen en handen wassen

Handverzorgingsproduct aanbieding

Op zoek naar de beste handverzorgingsproducten voor de voordeligste prijs? Dan zit je goed bij Etos! We houden je via onze aanbiedingen en de Etos folder op de hoogte van aanbiedingen op jouw favoriete handverzorgingsproducten. Zo is de lekkerste handverzorging ook nog eens vriendelijk voor jouw portemonnee!

 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.