Ga terug naar Baby

Multivitamine

8 Resultaten

Filters

Filter - Multivitamine
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

tablet
€ 19,39
tablet
€ 14,69
tablet
€ 16,79
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamines alle varianten, combineren mogelijk.
capsule
€ 7,19
capsule
€ 30,39
tablet
€ 16,99
Promotie:
tablet
Van € 29,00 voor € 20,30
tablet
€ 13,95

Zwangerschaps multivitaminen kopen

Of je nu zwanger wilt worden, zwanger bent of net bent bevallen... Het is belangrijk dat je goed voor je lichaam zorgt. Etos heeft speciaal voor jou geschikte multivitaminen! Deze producten bevatten naast foliumzuur ook diverse vitamines B en D die bijdragen aan de weerstand, je energieniveau en een goede ontwikkeling van de baby. Bestel je multivitamines online of koop ze in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Multivitaminen zwanger worden

Heb je een kinderwens en wil je snel zwanger worden? Er zijn verschillende multivitaminen die jou hierbij kunnen helpen. De capsules bevatten vitamine B11, ook wel foliumzuur genoemd. Foliumzuur is essentieel tijdens de zwangerschap. Wil je meer leren over wat vitamine B11 voor jou en je baby kan betekenen? Lees ons artikel over foliumzuur. Bekijk voor gebruik altijd de bijsluiter. Wil je weten of je zwanger bent of wanneer je het meest vruchtbaar bent? Doe dat een zwangerschapstest of een ovulatietest.  

Multivitaminen zwangerschap

De multivitaminen voor zwangere vrouwen zorgen voor ondersteuning van de vrouw én baby. Het foliumzuur in de supplementen draagt bij aan de celdeling, de vorming van de placenta en ontwikkeling van het zenuwstelsel van de baby. Bekijk voor gebruik altijd de bijsluiter. Etos heeft alles wat je nodig hebt tijdens de zwangerschap!

Multivitaminen mama

Ben je net moeder geworden? Etos heeft multivitaminen speciaal voor vrouwen met een pasgeboren baby. Dit is namelijk een leuke maar zware periode. Multivitaminen kunnen helpen bij problemen zoals vermoeidheid en stress. Ook zorgt het voor bijvoorbeeld een betere weerstand en gemoedstoestand. Bekijk voor gebruik altijd de bijsluiter. Kun je meer steun gebruiken tijdens de eerste weken? Bekijk ons assortiment voor de kraamtijd.

Multivitaminen aanbieding

Ben je op zoek naar voordelige multivitaminen voor jouw fase van de zwangerschap? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste zwangerschaps multivitaminen aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.