Sorteren

Sorteer
9 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

Promotie:
promotie badge
€ 1.15
Spaar 1 punt
€ 2.39
Spaar 2 punten
€ 2.69
Spaar 2 punten
Promotie:
promotie badge
€ 0.95
€ 2.09
Spaar 2 punten
Promotie:
promotie badge
€ 0.59
€ 2.29
Spaar 2 punten
€ 3.89
Spaar 3 punten
Promotie:
promotie badge
€ 0.99
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos Extra

Watten kopen

Watten zijn ideaal om je make-up zacht en hygiënisch te verwijderen! Bij Etos verkopen we diverse soorten watten waarmee je je huid voorzichtig schoon kunt maken. In ons assortiment vind je wattenbollen, wattenschijfjes en wattenstaafjes. Koop bijvoorbeeld een wattenschijfje van Demak’Up Sensitive met zachte katoenvezels om de gevoelige huid rondom je ogen te reinigen, of wattenschijfjes met een honingraat structuur waarmee je zelfs de kleinste oneffenheden verwijdert. Ook handig: de Etos Eigen Merk wattenschijfjes zijn dubbelzijdig, heerlijk zacht en pluisvrij! Wil je make-uprestjes snel en eenvoudig verwijderen gedurende de dag? Koop dan een wattenstaafje voor extra precisie. Wil je meer weten over het gebruik van watten? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en stel je vraag aan één van onze medewerkers.

Watten aanbieding

Wil jij watten kopen met korting? Dat kan! Houd deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor mooie aanbiedingen voor wattenbollen, wattenschijfjes en wattenstaafjes. Koop je make-up remover producten direct bij Etos!

Top
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.