2 Resultaten

Filters

Filter - Morning-afterpil
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
tablet
€ 20,59
Geneesmiddel, tablet
€ 15,59

Morning-afterpil kopen

Heb je onveilige seks gehad? Of ben je per ongeluk je pil vergeten? Koop dan de morning-afterpil bij Etos! Dit is een ‘noodpil’ die, zoals het woord al zegt, alleen in noodsituaties moet worden gebruikt. Gebruik een morning-afterpil niet als voorbehoedsmiddel. De morning-afterpil is namelijk minder betrouwbaar dan bijvoorbeeld de anticonceptiepil. Heb je een vraag over het gebruik van de morning-afterpil? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en vraag één van onze medewerkers om informatie.

EllaOne

De EllaOne morning-afterpil bevat ulipristal. Neem de EllaOne morning-afterpil binnen 24 uur in, maar in elk geval binnen 120 uur (vijf dagen). Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Norlevo

De Norlevo morning-afterpil bevat levonorgestrel. Neem de Norlevo morning-afterpil binnen 12 uur in, maar in elk geval binnen 72 uur (drie dagen). Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Morning-afterpil Etos

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb jij de morning-afterpil nodig? Koop je morning-afterpil dan bij Etos. Vraag je je af welke morning-afterpil jij het beste kunt gebruiken? Vraag dit vooral aan één van onze medewerkers in de winkel.

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje