7 Resultaten

Filters

Filter - Pincetten
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 1,99
€ 1,99
€ 2,99
€ 1,99
€ 16,75
€ 2,99
€ 17,59

Pincet kopen

Wil jij gemakkelijk kleine haartjes volledig weghalen? Koop dan een rechte of een schuine pincet bij Etos! De schuine variant is ideaal voor precisiewerk zoals het epileren van je wenkbrauwen. Kies voor een mooie roze pincet of ga voor een basic zwarte variant. Wil jij haartjes weghalen zonder rode vlekken te krijgen? Probeer dan eens de automatische pincet. Door de aanwezigheid van een veer in de pincet kost het minder kracht om haartjes uit de huid te trekken. Hierdoor raakt je huid minder geïrriteerd én heb je nooit meer kramp in je vingers! Kom voor advies en vragen langs in een Etos winkel bij jou in de buurt.

Pincet aanbieding

Wil jij jouw pincet voor een zo scherp mogelijke prijs kopen? Houd dan deze pagina of de Etos folder goed in de gaten voor speciale pincet aanbiedingen. Haartjes weghalen en je wenkbrauwen in model brengen was nog nooit zo voordelig en makkelijk!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.