Ga terug naar Beauty

Oogschaduw primer

2 Resultaten

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

creme
€ 3,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Max Factor alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Lipfinity.
creme
€ 13,99

Oogschaduw primer kopen

Ben jij het ook zo zat dat je mooie oogschaduw of eyeliner aan het einde van de avond er half af is? Koop dan een oogschaduw primer bij Etos, van merken zoals L'Oréal Paris, Maybelline of Etos Eigen Merk! Een primer maakt je huid gladder en vervaagt poriën en lijntjes zodat je make-up mooi en langer op je huid blijft zitten. Vervolgens maak je jouw perfecte oogopslag nog af met een volumineuze mascara en zet je je wenkbrauwen aan met een mooi wenkbrauwpotlood. Geen zin in mascara, maar wel graag wimpers met volume? Bekijk dan ook eens ons assortiment met nepwimpers.   

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Bezoek dan de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan! 

Oogschaduw primer aanbieding

Wil jij een goede oogschaduw primer kopen voor een mooie prijs? Dat kan bij Etos! Houd onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten voor speciale oogschaduw primer aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.