Mondhygiëne

Met de juiste mondhygiëne producten heb jij alle reden voor een stralende lach! Je kunt bij ons terecht voor alles van tandpasta tot tandenborstel. Lees het advies van onze experts over veel voorkomende tand- en tandvleesproblemen en vind de producten die geschikt zijn voor jouw gebit. Poets, flos en spoel je een weg naar een gezonde mond met het uitgebreide assortiment van Etos!
alternative text

Mondhygiëne merken

Aanbevolen producten

Gratis bezorging vanaf €20.

€ 1,85
€ 1,79
€ 0,99
€ 2,99
Regular,
€ 6,29
bruistablet
€ 1,69
€ 4,59
Promotie: Promotie voorwaarden: Gratis André Hazes kerst cd t.w.v. €19,99 bij aankoop van 2 actieproducten*. *Always, Aussie, Clear Blue, Fixodent, Gilette, Head&Shoulders, Herbal Essences, Olaz, oral-B en Tampax.
€ 2,19
Promotie: Promotie voorwaarden: Parodontax mondverzorging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. voordeelpakken en mini's.
€ 5,05

Mondhygiëne

Een goede mondgezondheid is essentieel voor gezonde en sterke tanden. Met de mondhygiëne producten van Etos heb je alles in huis voor een gezond gebit. Maak je tandarts trots door elke dag gebruik te maken van flosdraad of tandraggers! Zo verwijder je voedselresten waar je tandenborstel niet bij kan en voorkom je ontstoken tandvlees. Is je tandvlees toch geïrriteerd? Kies dan voor tandpasta en mondwater die speciaal ontwikkeld zijn voor gevoelig tandvlees. Poets met een tandenborstel die geschikt is voor jouw gebit en vervang deze regelmatig.

Geef ook extra aandacht aan een gevoelig gebit. Tanderosie veroorzaakt gevoeligheid voor warmte en kou en laat je tanden doffer ogen. Kies voor mondhygiëne producten die een beschermend laagje op je tanden leggen. Wil je wittere tanden? Voor het verwijderen van verkleuringen veroorzaakt door koffie, thee, en wijn gebruik je een whitening tandpasta en mondwater. Met een gezonde mond heb jij een stralende lach!

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje