Ga terug naar Beauty

Make-up accessoires

126 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 16,99
€ 4,99
€ 1,99
€ 1,79
€ 0,85
€ 1,99
€ 14,99
€ 4,99
€ 2,99
€ 3,99
€ 2,99
€ 2,99
€ 2,99
€ 1,99
€ 9,99
€ 4,99
€ 1,99
€ 4,99

Make-up accessoires kopen

Je hebt alle make-up in huis voor een stralende look, maar nu moet je het nog aanbrengen. Geen zorgen! Bij Etos vind je alle make-up accessoires die je nodig hebt en krijg je handige tips over het gebruik daarvan. Zo kun je met een make-up blender foundation aanbrengen voor een zachte, egale finish. Het resultaat is een streepvrij gezicht met een natuurlijke look! Om je gezicht mat en luchtig af te poederen gebruik je de juiste make-up kwast, waarna je met een highlight brush nog wat highlighter poeder aanbrengt op de juiste plekken op je gezicht. Zo creëer jij helemaal zelf een stralend gezicht!

Ook handig: een tasje om je make-up in mee te nemen met daarin een spiegeltje en een oogpotlood slijper. Foutje gemaakt, of tijd om de make-up weer te verwijderen? Zorg dat je voor de zekerheid altijd wattenschijfjes en wattenstaafjes meeneemt!

Make-up accessoires aanbieding

Etos is niet alleen de beste winkelketen in persoonlijke verzorging, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.