Make-up accessoires

Met deze make-up accessoires creëer je in een handomdraai de perfecte finish! Leer hier meer over het verschil tussen de verschillende make-up accessoires en kwasten en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Bekijk alle tips van de Etos beauty experts en leer make-up aanbrengen als een volleerd visagist(e)!
alternative text

Make-up accessoires merken

Top 10 Make-up accessoires

Gratis bezorging vanaf €20.

€ 0,89
€ 0,39
€ 2,99
€ 4,99
stick
€ 0,49
€ 2,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Real Techniques alle varianten. M.u.v. cadeausets.
Van € 7,99 voor € 5,99
€ 9,99
€ 3,99
€ 1,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Edet, Tempo, Demak'up en watten alle varianten, combineren mogelijk.
€ 1,99

Aanbevolen producten

Gratis bezorging vanaf €20.

spray
€ 4,99
€ 2,99
€ 1,99
€ 3,39

Make-up accessoires

Je hebt alle make-up in huis voor een stralende look, maar nu moet je het nog aanbrengen. Geen zorgen! Bij Etos vind je alle make-up accessoires die je nodig hebt en krijg je handige tips over het gebruik daarvan. Zo kun je met een make-up blender foundation aanbrengen voor een zachte, egale finish. Het resultaat is een streepvrij gezicht met een natuurlijke look! Om je gezicht mat en luchtig af te poederen gebruik je de juiste make-up kwast, waarna je met een highlight brush nog wat highlighter poeder aanbrengt op de juiste plekken op je gezicht. Zo creëer jij helemaal zelf een stralend gezicht!

Ook handig: een tasje om je make-up in mee te nemen met daarin een spiegeltje en een oogpotlood slijper. Foutje gemaakt, of tijd om de make-up weer te verwijderen? Zorg dat je voor de zekerheid altijd wattenschijfjes en wattenstaafjes meeneemt!

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje