59 Resultaten

Filters

Filter - Luiers
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Maat 6 Extra large,
€ 29,97
Maat 4+ Maxi plus,
€ 29,97
Maat 3 Midi,
€ 29,97
Maat 4 Maxi,
€ 9,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Huggies Little Swimmers alle varianten.
Overige,
Van € 7,95 voor € 6,76
Maat 3 Midi,
€ 9,99
€ 1,39
Maat 2 Mini,
€ 9,89
Maat 6 Extra large,
€ 29,99
Maat 1,
€ 9,99
Maat 3 Midi,
€ 9,99
Maat 1,
€ 5,99
Maat 2 Mini,
€ 9,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Huggies Little Swimmers alle varianten.
Overige,
Van € 7,55 voor € 6,42
Maat 4 Maxi,
€ 29,99
Maat 5 Junior,
€ 29,99
Maat 3 Midi,
€ 9,99
€ 7,29

Luiers kopen

Bij Etos vind je de beste luiers voor jouw baby of opgroeiende kind! In ons assortiment koop je luiers in maat 1 t/m 5 en van verschillende merken zoals Huggies, Naty, Pampers en Etos Eigen Merk. Ga jij snel door je luiers heen of wil je veel luiers in één keer bestellen? Bestel ze dan snel en gemakkelijk online bij Etos! Natuurlijk kun je de luiers ook in de dichtstbijzijnde Etos winkel kopen.

Hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers zijn multifunctionele doeken die je tot luiers kunt vouwen. Meestal zijn de doeken gemaakt van katoen, soms van kunststof of een ander materiaal. Wil je hydrofiele doeken gebruiken als luiers? Gebruik de doek dan in combinatie met een luierbroekje om lekkages te voorkomen. Heb je meer verzorgingsproducten nodig voor jouw baby? Bekijk ons assortiment aan billendoekjes, zonnebrand of huidverzorging.

Flanellen luiers

Ben je in verwachting of is jouw baby net geboren? Flanellen luiers zijn doeken van een zachte stof die je kunt vouwen tot een luier. De doeken kun je ook gebruiken als slabbetje, handdoek of dekentje. Wil je meer weten over verschillende luiers? We geven je graag advies in ons artikel over luiers.

Luiers voor de nacht

Onze luiers bieden zowel bescherming voor overdag als ‘s nachts. Dankzij de sneldrogende toplaag blijft het huidje van jouw kindje extra lang droog. Zo kunnen jij en je kindje rustig slapen!

Luier maten

Koop je luiers in de goede maat zodat ze perfect aansluiten bij het lichaam van je kindje. Zo kan je kleine heerlijk vrij bewegen en blijven de billetjes van je baby zo lang mogelijk droog. 

Luiers maat 1

Voor de allerkleinste baby’s hebben we bij Etos luiers in maat 1. Een tip: koop alvast luiers tijdens je zwangerschap. Dan heb je gelijk de goede luiers in huis voor als jouw baby geboren is!

Luiers maat 2

Wat worden kindjes snel groot! Weegt jouw baby's tussen 3 en 6 kilo? Dan zijn onze luiers in maat 2 perfect voor jouw kleine. De luiers zijn ultra absorberend om luieruitslag te voorkomen.

Luiers maat 3

Voor baby’s tussen de 4 en 9 kilo zijn luiers in maat 3 precies goed. De luiers vormen zich precies naar het lichaam van jouw kindje zodat ze zich helemaal vrij kunnen bewegen! 

Luiers maat 4

Weeg jouw kindje tussen de 7 en 18 kilo? Ga dan voor luiers in maat 4. Onze luiers zijn niet alleen super zacht, maar ook heel vrolijk!

Luiers maat 5

Is jouw kindje alweer toe aan een maatje groter? Voor kindjes tussen de 12 en 25 kilo zijn er luiers in maat 5. 

Luiers maat 6

Voor kindjes tussen de 15 en 30 kilo zijn er luiers in maat 6. De luiers bieden jouw kindje tot 12 uur bescherming en zijn zowel geschikt voor overdag als 's nachts. 

Goedkope luiers

Wil je niet teveel geld kwijt zijn aan luiers? Dan zijn de luiers van Etos Eigen Merk een goede keuze. De luiers zijn net iets goedkoper dan A-merk luiers, maar zeker niet minder goed! Lees alles over de luiers van Etos Eigen Merk in ons artikel. 

Luiervoordeel

Koop je luiers in een megabox of scoor je luiers wanneer ze in de aanbieding zijn. Zo kun je al snel veel geld besparen. 

Luiers aanbieding

Koop je het liefst luiers in de aanbieding? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste luiers aanbiedingen. Zo komen jij en je kleintje zonder zorgen droog de nacht door!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.