Kurkuma

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   7 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   1+1gratis Promotie: Promotie voorwaarden: Lucovitaal alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. Schoonheid Supplementen: Huid, Haar, Nagels en Collageen. Deze actie wordt verrekend als 50% kassakorting.
   € 20.99
   capsule
   Spaar 8 Air Miles
   Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
   van € 6.79 voor € 6.11
   capsule
   Spaar 2 Air Miles
   2ehalve prijs Promotie: Promotie voorwaarden: Jacob Hooy alle varianten, combineer en profiteer! Deze actie wordt verrekend als 25% kassakorting.
   € 9.99
   crème
   Spaar 3 Air Miles
   2ehalve prijs Promotie: Promotie voorwaarden: Jacob Hooy alle varianten, combineer en profiteer! Deze actie wordt verrekend als 25% kassakorting.
   € 5.99
   lotion
   Spaar 2 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   Gratis bezorgd
   € 34.99
   capsule
   2ehalve prijs Promotie: Promotie voorwaarden: Vitalize alle varianten, combineer en profiteer! Deze actie wordt verrekend als 25% kassakorting.
   Gratis bezorgd
   € 33.95
   tablet
   Spaar 13 Air Miles
   Gratis bezorgd
   € 51.95
   capsule
   Spaar 20 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Kurkuma kopen 

   Bij Etos koop je kurkuma gemakkelijk en voordelig online of in de winkel. Kurkuma is verkrijgbaar in verschillende soorten substanties. Zo hebben we kurkumacapsules, kurkumapoeder en kurkumasupplementen van merken zoals Jacob Hooy, Davitamonen Lucovitaal.

   Naast poeder, capsules en supplementen is kurkuma ook beschikbaar in dagcrème en kurkumawater om je gezicht mee te reinigen. 

   Wat is Kurkuma 

   Kurkuma is een ingrediënt dat oorspronkelijk vooral in de Indische keuken gebruikt werd. Inmiddels is bekend dat kurkuma rijk is aan curcumine, natrium en kalium: stoffen die onder superfoods vallen. Kurkuma is ook wel bekend onder de namen turmeric en curcuma. Daarnaast wordt de benaming geelwortelpoeder gebruikt omdat kurkuma uit een wortel wordt gewonnen die gelig van kleur is. 

   Curcumine is de werkzame stof in kurkuma. Deze stof: 

   • biedt bescherming tegen vrije radicalen 
   • beschermt tegen ontstekingen 
   • draagt bij aan het behouden van soepele gewrichten en sterke botten 
   • is van belang voor het zenuwstelsel 
   • ondersteunt het afweersysteem 
   • ondersteunt darmen en bevordert de spijsvertering  
   • ondersteunt de reinigende werking van de lever ondersteunen 

   Kurkuma is vaak verkrijgbaar in combinatie met zwarte peper. Dit is vaak zo omdat zwarte peper de opneembaarheid van curcuma mogelijk kan verbeteren. 

   Weten welke andere vitamines nog meer ondersteunen bij het afweersysteem? Kijk dan ook eens naar ons assortiment vitamine B, vitamine C, vitamine D en vitamine E.  Daarnaast is vitamine A (retinol) ook een vitamine die kan ondersteunen bij het afweersysteem. 

   Wil je meer supplementen? vitamine K helpt bij de instandhouding van sterke botten en magnesium is een mineraal dat ook bijdraagt aan het behoud van sterke botten. 

   Kurkumacapsules 

   Kukumacapsules kan je dagelijks innemen bij de maaltijd. Omdat de capsules van binnen vloeibaar zijn, neemt het lichaam de curcuma snel op. Als je moeite hebt met het slikken van capsules, dan kan kurkumapoeder een uitkomst zijn. 

   Kurkumapoeder 

   Je kan kurkuma, ook wel turmeric genoemd, ook kopen in poedervorm. Het poeder heeft vaak een neutrale geur en je kan het goed door smoothies, shakes, salades, warme gerechten en desserts mengen. 

   Kurkumasupplementen 

   Kurkumasupplementen zijn een goede keuze als je een zo hoog mogelijke dosering kurkuma binnen wilt krijgen. Naast het aantal milligram zit er aan tabletten ook vaak een minder sterke geur dan aan capsules. 

   Kurkuma in de aanbieding 

   Koop je kurkuma het liefst voor de beste prijs? Houd dan de Etos-folder en onze online acties in de gaten. Daar vind je regelmatig de beste aanbiedingen op supplementen. 

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.