Ga terug naar Beauty

Fixation producten

12 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
spray
€ 4,99
spray
€ 4,99
Promotie: Promotie voorwaarden: L'Oreal Paris Make-up alle varianten, combineren mogelijk.
spray
€ 14,99
poeder
€ 2,99
poeder
€ 4,99
spray
€ 4,99
spray
€ 2,99
spray
€ 4,59
poeder
€ 4,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Maybelline alle varianten, combineren mogelijk.
spray
€ 15,49
spray
€ 2,99
spray
€ 4,99

Fixation producten kopen

Geef de finishing touch aan je make-up met een fixation product van Etos. Gebruik een fixing spray of een fixing poeder nadat je jouw make-up hebt aangebracht. Hiermee blijft je foundation, blush, mascara en lipstick de hele dag goed zitten! Gebruik ook een gezichtsprimer voor het optimale resultaat. Een fixing spray brengt een lichte mistlaag aan op je gezicht en de poeder variant bedekt de huid. Hierdoor loopt je make-up niet uit, wordt deze niet vlekkerig en vervaagt het niet! Ideaal voor vochtig of regenachtig weer! Je kunt fixation producten kopen van Etos Eigen Merk en van merken zoals L'Oréal Paris en Revolution.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan.

Fixation producten aanbieding

Bij Etos begrijpen we dat je liever niet teveel betaalt voor jouw producten. Houd daarom onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van de beste fixation producten aanbiedingen en betaal je nooit meer teveel!

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje