24 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 18,89
tablet
€ 13,55
Promotie: Promotie voorwaarden: Zonnebrand en aftersun 1+1 op alle varianten, combineren mogelijk. m.u.v. Australian Gold, Ambre Solaire 50ml, Louis Widmer en zelfbruiners
Medisch hulpmiddel, creme
€ 24,49
€ 9,24
Geneesmiddel, tablet
€ 13,65
Geneesmiddel, spray
€ 4,99
Geneesmiddel, tablet
€ 13,65
Geneesmiddel, lotion
€ 10,99
Promotie:
spray
Van € 29,99 voor € 20,99
tablet
€ 13,09
Geneesmiddel, lotion
€ 8,99
Geneesmiddel, tablet
€ 4,49
tablet
€ 7,29
lotion
€ 17,79
Medisch hulpmiddel, druppels
€ 12,05
Geneesmiddel, tablet
€ 10,39
Geneesmiddel, tablet
€ 9,99
tablet
€ 10,29

Anti-allergie middelen kopen

Heb jij zonneallergie, huisstofmijtallergie, dierenallergie of een vergelijkbare allergie? Dan kun je vervelende oog- en neusklachten, jeuk en huiduitslag ervaren. Bij Etos vind je een groot aanbod aan allergie tabletten, neussprays, oogdruppels, neusstrips en crème om je klachten te verlichten. We hebben anti-allergiemiddelen van diverse merken, zoals Allerfre, Lucovitaal en Reactine. Let op: veel middelen tegen allergieën zijn geneesmiddelen. Gebruik deze alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. Ben jij op zoek naar anti-allergie middelen die kunnen helpen tegen hooikoorts? Bekijk dan ons assortiment aan hooikoorts tabletten, hooikoorts neussprays en hooikoorts oogdruppels.

Antihistamine kopen

Op zoek naar anti-allergie middelen met antihistamine? Dan zit je goed bij Etos! We hebben namelijk een ruim assortiment aan tabletten, neussprays en oogdruppels met antihistamine van merken zoals Prevalin, Allegra en Etos Eigen Merk. Antihistamine is een stofje dat ervoor zorgt dat er geen histamine kan vrijkomen, waardoor klachten zoals huidirritatie, niezen en jeukende of tranende ogen niet kunnen optreden. Let op: antihistamine is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. 

Antihistamine neusspray kopen

Kun jij door een allergie maar niet stoppen met niezen? Of wil je af van je jeukende ogen of verstopte neus? Dan kan een neusspray met antihistamine uitkomst bieden. Door de antihistamine kan er namelijk geen histamine meer vrijkomen, waardoor allergieklachten wegblijven. Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Allergie tabletten kopen

Bij Etos heb je een ruime keuze uit allergie tabletten van verschillende merken, zoals Etos Eigen Merk, Prevalin en Allerfre. De allergie tabletten bevatten antihistamine en bieden snelle verlichting bij plotseling opkomende allergieklachten. De werking houdt ongeveer een dag aan, dus één tablet per dag is al voldoende om je klachten te verminderen. Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.