welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  filter - Allergie
  filter - Prijs
  23 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 13.09
  tablet
  Promotie:
  van € 15.69 voor € 13.34
  medisch hulpmiddel, lotion
  € 13.79
  tablet
  € 13.65
  geneesmiddel, tablet
  € 4.99
  geneesmiddel, spray
  € 10.59
  geneesmiddel, druppels
  € 5.99
  geneesmiddel, spray
  € 11.95
  geneesmiddel, druppels
  € 10.99
  geneesmiddel, lotion
  € 10.49
  tablet
  € 10.39
  geneesmiddel, tablet
  Promotie:
  van € 14.95 voor € 12.71
  € 9.24
  € 2.99
  geneesmiddel, tablet
  € 15.95
  geneesmiddel, spray
  € 10.69
  geneesmiddel, tablet
  € 13.65
  geneesmiddel, tablet
  € 8.99
  geneesmiddel, lotion
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  Anti-allergie middelen kopen

  Heb jij zonneallergie, huisstofmijtallergie, dierenallergie of een vergelijkbare allergie? Dan kun je vervelende oog- en neusklachten, jeuk en huiduitslag ervaren. Bij Etos vind je een groot aanbod aan allergie tabletten, neussprays, oogdruppels, neusstrips en crème om je klachten te verlichten. We hebben anti-allergiemiddelen van diverse merken, zoals Allerfre, Lucovitaal en Reactine. Maar ook van Etos eigen merk, altijd scherp geprijsd, dus goed voor de portemonnee. Let op: veel middelen tegen allergieën zijn geneesmiddelen. Gebruik deze alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. Ben jij op zoek naar anti-allergie middelen die kunnen helpen tegen hooikoorts? Bekijk dan ons assortiment aan hooikoorts tabletten, hooikoorts neussprays en hooikoorts oogdruppels.

  Hooikoorts

  Ben jij op zoek naar anti-allergie middelen die kunnen helpen tegen hooikoorts? Bekijk dan ons assortiment aan hooikoorts producten zoals hooikoorts tabletten, hooikoorts neussprays en hooikoorts oogdruppels.

  Allergie pillen

  Niets zo vervelend als een allergische reactie: je blijft niezen of je ogen zijn continu nat. Gelukkig hebben we bij Etos allerlei verschillende allergie pillen. Onze anti-allergie pillen komen in kleine, handige verpakkingen en passen gemakkelijk in je tas. We hebben verpakkingen met anti-allergie pillen in 10 stuks, 14, 21 of 30 stuks. Bestel voor de zekerheid ook nog een pak zakdoekjes. Zo ga jij voortaan altijd goed voorbereid de deur uit. Heb je af en toe last van allergie? Neem dan een allergie tablet als je klachten krijgt, of een uur voordat je verwacht klachten te krijgen.

  Antihistamine kopen

  Heb je last van een allergische reactie, zoals hooikoorts, een stofallergie of een voedselallergie? Dan geeft je lichaam histamine vrij, waardoor je last kunt krijgen van verschillende klachten. Om een teveel aan histamine in je lichaam tegen te gaan, kun je anti-allergiemiddelen met antihistamine kopen.

  Ben je op zoek naar antihistamine? Dan zit je goed bij Etos! We hebben namelijk een ruim assortiment aan tabletten, neussprays en oogdruppels met antihistamine van merken zoals Prevalin, Allegra en Etos Eigen Merk. Antihistamine is een stofje dat ervoor zorgt dat er geen histamine kan vrijkomen, waardoor klachten zoals huidirritatie, niezen en jeukende of tranende ogen niet kunnen optreden. Let op: antihistamine is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. 

  Antihistamine neusspray kopen

  Kun jij door een allergie maar niet stoppen met niezen? Heb je last van een verstopte neus? Dan kan een neusspray met antihistamine uitkomst bieden. Door de antihistamine kan er namelijk geen histamine meer vrijkomen, waardoor allergieklachten wegblijven. Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering.

  Antihistamine oogdruppels kopen

  Wil je af van je jeukende ogen? Heb je een vervelende waas voor je ogen? Dan zijn oogdruppels met antihistamine misschien een uitkomst. De druppels druppel je gemakkelijk in je oog. Ze werken snel en langdurig.

  Draag je (zachte) lenzen, lees dan de bijsluiter. De antihistamine druppels kunnen niet gebruikt worden als je lenzen draagt, maar met de druppels van Carelastin (link) kun je je lenzen na 15 minuten weer indoen. Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering.

  Allergie tabletten kopen

  Bij Etos heb je een ruime keuze uit allergie tabletten van verschillende merken, zoals Etos Eigen Merk, Prevalin en Allerfre. De allergie tabletten bevatten antihistamine en bieden snelle verlichting bij plotseling opkomende allergieklachten. De werking houdt ongeveer een dag aan, dus één tablet per dag is al voldoende om je klachten te verminderen. Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.