Kraamtijd

Maak het herstellen van je lichaam na een geboorte zo prettig en gemakkelijk mogelijk met handige kraamtijdproducten!

9 Resultaten

Filters

Filter - Kraamtijd

Laat alle 9 zien
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

M, 2 stuks,
€ 10,89
12 stuks,
€ 3,07
24 stuks,
€ 4,49
25 stuks,
€ 8,99
30 stuks,
€ 2,15
30 stuks,
€ 3,09
4 stuks,
€ 12,95
Promotie: Promotie voorwaarden: Natuurlijke babyproducten Burt's Bees, Lavera, Weleda, Naif, Derma en Oh-Lief. Alle varianten. M.u.v. mini's en cadeausets.
80 GR,
Van € 5,65 voor € 4,80
5 stuks,
€ 6,78

Producten voor de kraamtijd kopen

Een baby op de wereld zetten is het mooiste (en het moeilijkste) wat er is, maar dan ben je er nog niet! Je lichaam moet zich vervolgens hard herstellen tijdens de kraamtijdperiode. Om dit zo prettig mogelijk te doen, verkoopt Etos handige kraamtijdproducten! Zo hebben we bijvoorbeeld HeltiQ kraamverband en bed onderleggers. Ook vind je online zoogcompressen en moedermelk bewaarzakjes van merken zoals Medela, Lansinoh en Etos Eigen Merk. Zoogcompressen absorberen melk en voorkomen vlekken in je kleding. Bewaarzakjes zijn daarnaast ideaal om moedermelk in de koelkast of vriezer op te slaan. Kom voor vragen langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel of bestel je kraamtijdproducten direct online!

Kraamtijdproduct aanbiedingen

Heb jij geen zin en tijd om na je bevalling dure kraamtijdproducten te kopen? Houd dan goed deze pagina of de Etos folder in de gaten voor mooie kraamtijdproduct aanbiedingen! Zo heb jij alvast handige en voordelige zoogcompressen of melkbewaarzakjes in huis!