welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  15 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 14.34
  € 3.09
  € 5.45
  € 12.95
  € 9.50
  € 8.99
  € 7.15
  € 10.89
  M,
  € 5.89
  € 10.45
  medisch hulpmiddel, S,
  € 5.79
  € 13.99
  zalf
  Promotie: Promotie voorwaarden: Etos merk 2e zelfde product voor de halve prijs voor Etos extra leden. M.u.v. prijstopper, geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties en sale
  promotie badge
  € 2.19
  € 10.45
  medisch hulpmiddel, L,
  € 4.49
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 3 werkdagen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 3 werkdagen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  Producten voor de kraamtijd kopen

  Een baby op de wereld zitten: wat is het toch een bijzonder moment! De eerste zes weken na de geboorte van je kindje, worden de kraamtijd genoemd. Tijdens de kraamtijd zijn jij en je baby druk bezig met herstellen. Hierbij is het belangrijk dat jullie goed rust houden. Bij Etos verkopen we daarom een hoop producten, waarmee jij een onbezorgde kraamtijd tegemoet gaat én waarmee jij extra kunt genieten van je baby. Zo hebben we bijvoorbeeld HeltiQ kraamverband en bed onderleggers. Ook vind je online zoogcompressen en moedermelk bewaarzakjes van merken zoals Medela, Lansinoh en Etos Eigen Merk. Zoogcompressen absorberen melk en voorkomen vlekken in je kleding. Bewaarzakjes zijn daarnaast ideaal om moedermelk in de koelkast of vriezer op te slaan. Kom voor vragen langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel of bestel je kraamtijdproducten direct online!

  Kraamtijdproduct aanbiedingen

  De periode vlak na de geboorte van je kleintje kan soms al duur genoeg zijn. Aanbiedingen komen dan ook goed van pas! Houd daarom goed deze pagina of de Etos folder in de gaten voor mooie kraamtijdproduct aanbiedingen! Zo heb ben jij altijd op de hoogte van de beste kraamtijd aanbiedingen. 

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.