14 Resultaten

Filters

Filter - Kraamtijd
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 3,09
Promotie: Promotie voorwaarden: Alteya, Oh-Lief, Weleda, Burt's Bees, Naïf en Tiny Humans alle varianten. M.u.v. zonbescherming en aftersun.
Van € 5,69 voor € 4,84
€ 12,95
€ 7,15
Medisch hulpmiddel, L,
€ 10,45
€ 4,49
€ 5,45
€ 8,99
Medisch hulpmiddel, S,
€ 10,45
€ 9,50
€ 14,34
M,
€ 10,89
€ 39,95
€ 2,19

Producten voor de kraamtijd kopen

Een baby op de wereld zetten is het mooiste (en het moeilijkste) wat er is, maar dan ben je er nog niet! Je lichaam moet zich vervolgens hard herstellen tijdens de kraamtijdperiode. Om dit zo prettig mogelijk te doen, verkoopt Etos handige kraamtijdproducten! Zo hebben we bijvoorbeeld HeltiQ kraamverband en bed onderleggers. Ook vind je online zoogcompressen en moedermelk bewaarzakjes van merken zoals Medela, Lansinoh en Etos Eigen Merk. Zoogcompressen absorberen melk en voorkomen vlekken in je kleding. Bewaarzakjes zijn daarnaast ideaal om moedermelk in de koelkast of vriezer op te slaan. Kom voor vragen langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel of bestel je kraamtijdproducten direct online!

Kraamtijdproduct aanbiedingen

Heb jij geen zin en tijd om na je bevalling dure kraamtijdproducten te kopen? Houd dan goed deze pagina of de Etos folder in de gaten voor mooie kraamtijdproduct aanbiedingen! Zo heb jij alvast handige en voordelige zoogcompressen of melkbewaarzakjes in huis!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.