Haarverzorging

Geef je haar de verzorging die het verdient! Vind het haarverzorgingsproduct dat specifiek voor jouw haartype geschikt is, binnen ons brede assortiment aan shampoos, conditioners, maskers en serums. Benieuwd naar de beste verzorgingsproducten voor jouw haar? Bekijk de tips en adviezen van onze beauty experts voor gezonde, glanzende lokken. Vanaf nu is elke dag een good hair day met Etos!
alternative text

Haarverzorging merken

Aanbevolen producten

Gratis bezorging vanaf €20.

€ 3,59
Promotie: Promotie voorwaarden: Botanicals, Elvive shampoo en conditioner, Studio Line en Elnett 200 ml alle varianten, combineren mogelijk.
€ 3,99
creme
€ 3,99
spray
€ 5,99
€ 5,25
€ 8,39
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos shampoo, conditioner, haarkleuring en styling alle varianten, combineren mogelijk.
€ 2,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Zwitsal en Neutral babyverzorging en doekjes alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. luiers, geuren, baby cadeau en mini's.
€ 2,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Guhl haarverzorging en -kleuring alle varianten, combineren mogelijk.
€ 7,35

Haarverzorging

Je wast je haar natuurlijk vooral om vet en vuil af te spoelen. Maar een goede haarverzorging is zoveel meer dan dat. De juiste shampoo en conditioner voorzien in de behoefte van jouw haartype en geven je haar de intensieve verzorging die het nodig heeft om glanzend en gezond te blijven. In ons assortiment vind je merken van hoge kwaliteit die perfect passen in jouw persoonlijke haarverzorgingsroutine. Benieuwd naar jouw haartype? Of benieuwd wat de beste verzorging is voor jou? Check dan de tips en adviezen van onze beauty experts!

Ga je voor de ultieme haarverzorging? Geef je haar dan eens een cadeautje met een wekelijks haarmasker! Voor diepgaande voeding kun je een haarmasker en serum in je routine verwerken. Trakteer jezelf op glanzend en veerkrachtig haar!

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje