189 Resultaten

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

pasta
€ 1,79
€ 6,00
Promotie:
pasta
Van € 19,99 voor € 9,99
pasta
€ 5,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Sensodyne en Parodontax alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. mini's.
€ 5,25
€ 2,09
€ 6,00
Promotie: Promotie voorwaarden: Sensodyne en Parodontax alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. mini's.
€ 6,29
€ 1,89
pasta
€ 6,29
€ 2,09
pasta
€ 9,95
pasta
€ 7,65
pasta
€ 4,99
€ 4,19
Promotie: Promotie voorwaarden: Colgate doosjes alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Colgate Ultimate White en Anti Stain tandpasta, mini's en voordeelpakken.
pasta
€ 2,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Aquafresh mondverzorging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. mini's.
€ 3,19
Promotie: Promotie voorwaarden: Aquafresh mondverzorging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. mini's.
€ 1,99

Tandpasta kopen

Wil jij tandpasta kopen om jouw gebit in topconditie te houden? Bij Etos heb je de keuze uit veel verschillende soorten tandpasta’s van merken zoals Oral-B, Sensodyne en Colgate. Zo vind je in ons assortiment onder andere varianten voor gevoelige en voor wittere tanden, maar ook tandpasta tegen ontstoken tandvlees. Daarnaast hebben we speciale tandpasta voor kinderen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hier lees je welke tandpasta bij jouw gebit en behoefte past. 

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

Tandpasta zonder fluoride

Ben je op zoek naar tandpasta zonder fluoride? Ook dan zit je goed bij Etos. Voor zowel kinderen als volwassenen vind je tandpasta zonder fluoride van merken als Weleda, Parodontax en Ben and Anna.

Tandpasta gevoelige tanden

Heb je last van gevoelige tanden? Kies dan voor tandpasta’s van merken zoals Sensodyne en Elmex. Deze beschermen jouw tanden tegen pijnlijke prikkels. Daarnaast geven de tandpasta’s natuurlijk een frisse adem en een schoon gevoel!

Tandpasta witte tanden

Wil je graag wittere tanden? Etos heeft een groot assortiment aan tandpasta’s voor witte tanden. De formules helpen om jouw tanden witter te maken en bieden daarnaast ook de dagelijkse verzorging. Je kunt ook gebruik maken van whitening producten. Gebruik ook mondwater en flosdraad, tandenstokers of tandenragers om jouw gebit helemaal goed te reinigen en verzorgen.

Tandpasta aanbieding

Wil je graag voordelig tandpasta kopen? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste tandpasta aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.