23 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
mousse
€ 19,99
mousse
€ 19,99
lotion
€ 5,99
olie
€ 21,99
mousse
€ 24,49
€ 13,65
mousse
€ 19,99
spray
€ 18,95
Promotie: Promotie voorwaarden: Kneipp bad en douche alle varianten, combineren mogelijk.
lotion
€ 8,99
spray
€ 17,95
milk
€ 16,99
lotion
€ 16,25
lotion
€ 18,95
gel
€ 19,97
spray
€ 20,49
Promotie: Promotie voorwaarden: Kneipp bad en douche alle varianten, combineren mogelijk.
lotion
€ 10,59
€ 8,99
spray
€ 18,85

Zelfbruiner kopen

Wil jij het hele jaar door een natuurlijke en bruine teint? Koop dan een zelfbruiner bij Etos, van merken zoals L’Oréal Paris, Bondi Sands en Biodermal. Bij Etos vind je diverse kleuren zelfbruiners in de vorm van een crème, spray en bodylotion. Wil je weten welke zelfbruiner het beste bij jouw huid past of heb je een andere vraag? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en stel je vraag aan één van onze medewerkers.

Zelfbruiner gezicht

Het staat iedereen mooi: een gezond kleurtje in het gezicht. Geef met een zelfbruiner jouw gezicht een mooi natuurlijke teint, ideaal als het zonnetje zichzelf niet veel laat zien! Koop de kleur die bij jouw huid past. Neem liever een iets lichtere dan een donkerdere variant dan je eigen huid. Zorg er daarnaast voor dat je je altijd goed insmeert met zonnebrand.

Zelfbruiner benen

Het is toch vaak even wennen, de eerste keer weer met blote benen de deur uit. Voel je je prettiger als jouw benen al een natuurlijke teint hebben? Dat snappen we heel goed. Ga voor een crème, spray of bodylotion en breng een gelijkmatige, streepvrije en vlekkeloze kleur aan met zelfbruiner handschoenen. Wil je de zelfbruiner verwijderen? Dat kan bijvoorbeeld met bodyscrub onder een lekker warme douche.

Zelfbruiner aanbieding

Wil je niet te veel geld kwijt zijn aan zelfbruiner? Houd dan onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo hoef jij niet op een dure zonvakantie voor die zomergloed én betaal je ook nog eens weinig voor een zelfbruiner!

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje