Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  14 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 1.99
  geneesmiddel, tablet
  € 4.79
  geneesmiddel, capsule
  € 6.49
  geneesmiddel, drankje
  € 1.69
  geneesmiddel, tablet
  € 5.59
  geneesmiddel, tablet
  € 10.39
  geneesmiddel, capsule
  € 8.99
  geneesmiddel, tablet
  € 7.99
  geneesmiddel, drankje
  € 10.39
  geneesmiddel, capsule
  € 8.99
  geneesmiddel, capsule
  € 7.99
  geneesmiddel, tablet
  € 5.79
  geneesmiddel, tablet
  € 7.49
  geneesmiddel, capsule
  € 2.49
  geneesmiddel, capsule
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos extra

  Ibuprofen kopen

  Heb je last van hoofdpijn, migraine, menstruatiepijn of spierpijn? Geen zorgen. Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan ibuprofen in diverse doseringen van diverse merken, zoals Advil, Nurofen en Etos Eigen Merk. Ibuprofen is, net als naproxen en diclofenac, een zogenaamde NSAID en helpt tegen pijn, verlaagt koorts en werkt ontstekingsremmend. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering. Bekijk ook ons assortiment aan paracetemol en andere pijnstillers

  Ibuprofen 400 mg kopen

  Ben je op zoek naar ibuprofen 400 mg? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Etos vind je namelijk een ruim assortiment aan ibuprofen 400 mg. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering.

  Ibuprofen 200 mg kopen

  Liever een iets lagere dosering? Bij ons vind je ook ibuprofen 200 mg. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering.

  Ibuprofen liquid caps kopen

  Bij Etos vind je, naast gewone ibuprofen tabletten, ook een ruim assortiment aan ibuprofen liquid caps. Deze zachte capsules met vloeibare ibuprofen kun je gemakkelijk doorslikken én werken sneller dan gewone ibuprofen tabletten. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering.

  Ibuprofen gel kopen

  Last van pijnlijke spieren of gewrichten? Of heb je iets gekneusd of verzwikt? Ibuprofen gel helpt tegen de pijn en verzorgt pijnlijke spieren en gewrichten. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering.

  Ibuprofen pleister kopen

  Naast ibuprofen gel en ibuprofen zalf vind je bij  Etos ook ibuprofen pleisters. Een ibuprofen pleister helpt tegen spier- en gewrichtspijn en werkt ontstekingsremmend. Je kunt een ibuprofen pleister plakken op de pijnlijke spier of het pijnlijke gewricht. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

  Wil je eerst nog meer informatie over het gebruik van dit geneesmiddel? Lees dan ons artikel over ibuprofen.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Top