Ibuprofen

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  15 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 4.99
  geneesmiddel, capsule
  € 1.79
  geneesmiddel, tablet
  € 5.99
  geneesmiddel, drankje
  € 10.59
  geneesmiddel, capsule
  € 8.99
  geneesmiddel, tablet
  € 8.99
  geneesmiddel, capsule
  € 7.99
  geneesmiddel, drankje
  € 2.55
  geneesmiddel, capsule
  € 12.99
  geneesmiddel, capsule
  € 5.99
  geneesmiddel, tablet
  € 5.99
  geneesmiddel, tablet
  € 7.79
  geneesmiddel, capsule
  € 7.69
  geneesmiddel, tablet
  € 2.49
  geneesmiddel,
  € 2.19
  geneesmiddel, tablet
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  Ibuprofen kopen

  Heb je last van hoofdpijn, migraine, menstruatiepijn of spierpijn? Geen zorgen. Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan ibuprofen in diverse doseringen van diverse merken, zoals Advil, Nurofen en Etos Merk. Ibuprofen is, net als naproxen en diclofenac, een zogenaamde NSAID en helpt tegen pijn, verlaagt koorts en werkt ontstekingsremmend. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering. Bekijk ook ons assortiment aan paracetemol en andere pijnstillers

  Ibuprofen 400 milligram en 200 milligram

  Ben je op zoek naar ibuprofen van 400 of 200 milligram? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Etos vind je namelijk een ruim assortiment aan ibuprofen in deze doseringen. Kies zelf welke jij nodig hebt of kom langs in een van onze winkels voor advies.

  Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering.

  Ibuprofen liquid caps

  Bij Etos vind je, naast gewone ibuprofentabletten, ook een ruim assortiment aan ibuprofen liquid caps. Deze zachte capsules met vloeibare ibuprofen kan je gemakkelijk doorslikken én werken sneller dan gewone ibuprofentabletten. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering.

  Ibuprofen gel en zalf

  Last van pijnlijke spieren of gewrichten? Of heb je iets gekneusd of verzwikt? Ibuprofen gel of zalf helpt tegen de pijn en verzorgt pijnlijke spieren en gewrichten. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering.

  Ibuprofen pleisters

  Naast ibuprofen gel en zalf vind je bij Etos ook ibuprofen pleisters. Een ibuprofen pleister helpt tegen spier- en gewrichtspijn en werkt ontstekingsremmend. Je kunt een ibuprofen pleister plakken op de pijnlijke spier of het pijnlijke gewricht. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

  Wil je eerst nog meer informatie over het gebruik van dit geneesmiddel? Lees dan ons artikel over ibuprofen.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.