139 Resultaten

Filters

Filter - Concealer
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie: Promotie voorwaarden: Olcay Gulsen make-up alle varianten, combineren mogelijk.
€ 15,95
€ 3,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Gratis koffiebeker t.w.v. €9,99 bij aankoop van twee NYX artikelen
€ 13,25
€ 12,99
€ 4,99
stick
€ 10,10
€ 9,99
€ 3,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Max Factor alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Lipfinity.
€ 12,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Gratis koffiebeker t.w.v. €9,99 bij aankoop van twee NYX artikelen
€ 9,45
€ 2,59
€ 14,99
€ 4,99
€ 2,89
€ 2,89
€ 3,59
€ 12,99
€ 12,99

Concealer kopen

Wat is nou eigenlijk een concealer? Met een concealer verberg je de donkere kringen onder je ogen en werk je oneffenheden op je gezicht weg. Etos heeft een ruim assortiment met concealers. Zo zit er altijd eentje voor je tussen! Vind hier bijvoorbeeld concealers van Maybelline, Etos Eigen Merk en L'Oréal Paris. Let er op dat je een concealer kiest die zowel bij de kleur van je huid als bij je huidtype past.

Wil je gemakkelijk en snel oneffenheden wegwerken? Dat doe je met een concealer stick. Gebruik een make-up kwast om je concealer goed te laten blenden met je foundation. Liever een concealer die zorgt voor een volledige dekking? Ga dan voor een concealer in vloeibare vorm. Maak je look af met een highlighter, bronzer en blush.

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers graag voor je klaarstaan.

Concealer aanbieding

Betaal jij ook liever niet teveel voor jouw concealer? Houd dan onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo mis je nooit meer de beste concealer aanbiedingen!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.