Je bent hier:
185 Resultaten

Filters

Filter - Babyvoeding
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Vanaf 10 maanden, poeder
€ 14,99
0-6 maanden,
€ 7,99
Vanaf 6 maanden,
€ 16,49
6-12 maanden, poeder
€ 29,95
€ 7,99
0-6 maanden, poeder
€ 15,89
0-6 maanden, poeder
€ 15,69
Vanaf 10 maanden, poeder
€ 29,95
0-6 maanden,
€ 16,49
€ 12,49
0-6 maanden, poeder
€ 13,65
Vanaf 6 maanden, poeder
€ 13,65
Vanaf 6 maanden,
€ 27,75
0-6 maanden, poeder
€ 31,45
0-6 maanden,
€ 27,75
0-6 maanden, poeder
€ 16,40
6-10 maanden, poeder
€ 18,89
Vanaf 6 maanden, poeder
€ 13,99

Babyvoeding kopen

Vitaminerijke en gevarieerde voeding is belangrijk voor een gezonde groei en ontwikkeling van jouw baby. Etos verkoopt daarom alleen de beste babyvoeding, zoals babypap en fruithapjes, groentehapjesopvolgmelk, flesvoeding en baby snacks van merken zoals Nutrilon en Olvarit. Kies het product dat bij de leeftijd van jouw baby past. Bekijk ons gehele assortiment online en bestel direct! Wil je weten welk product jij het beste kunt kopen voor jouw kleine? Vraag een van onze medewerkers om advies in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Meer weten? Lees dan onze artikelen over babyvoeding.

Babyvoeding 4 maanden 

Nu je baby vier maanden oud is, kun je beginnen met het geven van de eerste hapjes. Naast melk kun je nu starten met het geven van een paar lepeltjes fruithapjes of groentehapjes per dag. Hierdoor kan je baby vast wennen aan nieuwe smaken. Wij hebben een ruim assortiment aan babyvoeding voor kinderen van vier maanden van diverse merken, zoals Hipp en ProCare

Babyvoeding 6 maanden

Is je baby inmiddels alweer zes maanden oud? Wat gaat de tijd toch snel.. Je baby heeft niet meer genoeg aan alleen borst-of flesvoeding. Vanaf zes maanden wordt het tijd om naast de borst-of flesvoeding extra babyvoeding te geven. Bij Etos hebben we verschillende soorten babyvoeding voor kindjes van zes maanden. Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod aan groentehapjes van Olvarit of de fruithapjes van Organix.  

Babyvoeding koemelkallergie 

Heeft je baby een koemelkallergie? En ben je op zoek naar babyvoeding die je je kindje kunt geven? Bij Etos hebben we verschillende soorten babyvoeding zonder gluten, melk, glucose en soja. Bekijk bijvoorbeeld eens de babyvoeding van Kabrita, die is gemaakt op basis van geitenmelk. Deze babyvoeding komt voor in de vorm van peutermelk of zuigelingenmelk. Ben je op zoek naar opvolgmelk op basis van geitenmelk? Ga dan voor de opvolgmelk van Pure Goat. Daarnaast verkopen we ook speciale babyvoeding die de kans op koemelkallergie verkleinen. Bekijk bijvoorbeeld eens de flesvoeding van Hero

Babyvoeding aanbieding

Baby’s zijn grote eters en daarom is een goede babyvoeding aanbieding nooit weg! Gelukkig bieden wij mooie kortingen op diverse babyvoedingsproducten. Houd deze pagina goed in de gaten of bekijk onze Etos folder voor speciale aanbiedingen! Bij Etos vind je alles voor een gezonde en rijke voeding van jouw baby!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.