welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  13 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 1.99
  € 1.99
  € 1.89
  € 2.25
  6-36 maanden,
  € 1.89
  € 3.99
  Vanaf 12 maanden,
  € 1.75
  6-36 maanden,
  € 2.79
  6-36 maanden,
  € 3.99
  Vanaf 12 maanden,
  € 1.99
  € 2.35
  6-36 maanden,
  € 1.89
  € 2.99
  Vanaf 12 maanden,
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  Babypap kopen

  Een goed babypapje is belangrijk voor de groei van jouw baby! Bij Etos verkopen we verschillende soorten babypap met granen voor elke leeftijd. In ons artikel over babypap lees je precies wanneer je welke pap aan jouw kindje kunt geven. Zo hebben we bijvoorbeeld Bambix ontbijtpap in het assortiment, speciaal met granen voor baby’s van zes, acht en twaalf maanden. Voor de echte kleintjes vanaf vier maanden hebben we licht verteerbare rijstebloempap. Tip: meng deze met moedermelk of flesvoeding om je baby aan de smaak van pap te laten wennen!

  Bestel je babypap online of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan een van onze medewerkers in de winkel. Meer weten? Lees dan onze artikelen over babyvoeding.

  Babypap aanbieding

  Op zoek naar een babymaaltijd die niet alleen rijk is aan voedingsvezels maar ook nog eens in de aanbieding is? Houd onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor speciale babypap aanbiedingen! Zo koop jij voordelig voor iedere stap de juiste babypap!

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.