4 Resultaten

Filters

Filter - Foliumzuur
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
Promotie: Promotie voorwaarden: Multivitamines alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Etos, Ortica en Vitalize. Gezondheidsproduct; lees vóór het kopen de informatie op de verpakking.
tablet
€ 9,99
tablet
€ 2,59
tablet
€ 29,00
tablet
€ 10,80

Foliumzuur kopen

Foliumzuur, oftewel vitamine B1,1 is van belang voor de aanmaak van rode en witte bloedcellen en de werking van je zenuwstelsel. Omdat je lichaam zelf geen foliumzuur kan aanmaken, is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Ben je zwanger? Dan is foliumzuur extra belangrijk! Deze vitamine ondersteunt namelijk ook de ontwikkeling van het zenuwstelsel van je ongeboren kindje. Merk jij dat je wel wat extra foliumzuur kan gebruiken? Koop dan foliumzuur tabletten van merken zoals Davitamon en Etos Eigen Merk. Benieuwd welke supplementen het beste aansluiten bij jouw behoeften? Laat je dan adviseren door één van onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Foliumzuur aanbieding

Nooit meer een aanbieding voor foliumzuur missen? Dan zit je goed bij Etos! Wij houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van speciale aanbiedingen op foliumzuur supplementen. Zorg goed voor je lichaam en dat van je toekomstige kindje. Koop de beste foliumzuur tabletten voor de voordeligste prijs!

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje