Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  3 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamines, mineralen en supplementen alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. Etos collageen en Etos Premium. Deze actie wordt verrekend als 25% kassakorting.
  € 2.99
  tablet
  Bijna uitverkocht
  € 13.29
  tablet
  € 11.95
  tablet
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Etos Extra

  Foliumzuur kopen bij Etos

  Ben je op zoek naar foliumzuur tabletten? Dan ben je bij Etos aan het goede adres. Bij ons kun je online foliumzuur tabletten bestellen van verschillende merken, zoals Davitamon, Orthica en Etos Eigen Merk. Foliumzuur wordt ook wel vitamine B11 genoemd. Foliumzuur tabletten zijn bedoeld voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd en verhoogt de folaatstatus van de moeder. Een lage folaatstatus is een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje, wanneer je ongeboren kindje zich nog aan het ontwikkelen is. Dus ben jij zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan kun je ervoor kiezen om foliumzuur tabletten bij Etos te kopen.

  Bekijk ook eens de rest van ons assortiment aan voedingssupplementen. Benieuwd welke supplementen het beste aansluiten bij jouw behoeften? Laat je dan adviseren door één van onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Foliumzuur aanbieding

  Nooit meer een aanbieding voor foliumzuur missen? Dan zit je goed bij Etos! Houd onze aanbiedingen en de Etos folder in de gaten, zodat je nooit een goede aanbieding op foliumzuur tabletten mist. Zo kun je foliumzuur kopen voor de voordeligste prijs!

   

  Top

  Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.