11 Resultaten

Filters

Filter - Stoelgang
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, tablet
€ 2,09
Geneesmiddel, tablet
€ 7,75
Geneesmiddel, poeder
€ 10,89
Geneesmiddel, zetpil
€ 7,65
Promotie: Promotie voorwaarden: Lucovitaal alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. geneesmiddelen.
tablet
€ 8,69
Geneesmiddel, zetpil
€ 5,25
siroop
€ 8,25
siroop
€ 7,29
capsule
€ 4,99
Geneesmiddel, tablet
€ 4,55
€ 10,99

Stoelgang hulpmiddelen kopen

Een slechte stoelgang kan heel vervelend zijn en flink invloed hebben op je dag. Heb je bijvoorbeeld last van obstipatie of diarree? Bij Etos vind je verschillende hulpmiddelen waarmee jij je stoelgang kunt bevorderen. Zo hebben we onder andere stoelgangtabletten en kruidentheeën van merken zoals Lucovitaal, Metamucil en Dulcolax. Wil je graag advies of meer informatie? Bezoek dan de dichtstbijzijnde Etos winkel en vraag één van onze medewerkers om hulp. Meer weten over maagdarmklachten? Lees dan verder over brandend maagzuur, voedselvergiftiging en uitdroging

Stoelgang hulpmiddel aanbieding

Wil jij stoelgang hulpmiddelen kopen tegen een verlaagde prijs? Ook dan zit je goed bij Etos! We houden je op deze pagina en in de Etos folder op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Zo werk jij op een gemakkelijke en voordelige manier aan het verbeteren van jouw stoelgang.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.