Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  8 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 8.59
  geneesmiddel, tablet
  € 5.19
  geneesmiddel, tablet
  € 16.89
  poeder
  € 16.49
  medisch hulpmiddel, poeder
  € 5.89
  geneesmiddel, zetpil
  € 10.99
  medisch hulpmiddel, poeder
  € 10.49
  drankje
  € 2.19
  geneesmiddel, tablet
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Etos Extra

  Laxeermiddel kopen

  Heb jij ook weleens last van obstipatie? Dat kan vervelende klachten geven, zoals een opgeblazen gevoel en buikkrampen. Een laxeermiddel helpt je stoelgang weer op gang te komen. Bij Etos vind je een ruim assortiment aan laxeermiddelen van diverse merken zoals Dulcolax, Iberolax en Microlax. Raadpleeg altijd eerst je huisarts voordat je laxeermiddelen gebruikt en lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Let op: het gebruik van laxeermiddelen kan diarree veroorzaken.

  Weten hoe je obstipatie kunt voorkomen? Lees dan ons artikel over obstipatie. Of kom langs in een van onze winkels voor advies over hoe je dit kunt voorkomen én informatie over al onze laxeermiddelen.

  Macrogol: osmotische laxeermiddelen

  Hoe weet je wat het beste laxeermiddel is voor jou? Bij laxeermiddelen wordt onderscheid gemaakt tussen osmotische en stimulerende laxeermiddelen. Osmotische laxeermiddelen bevatten vaak de stoffen macrogonol en magnesiumhydroxide. Deze stoffen trekken water aan én houden water vast in de dikke darm. Macrogol is een laxeermiddel dat ervoor zorgt dat ontlasting zachter wordt. Dit stimuleert je stoelgang. Na één tot twee dagen komt je stoelgang op gang. Bestel daarom laxeermiddelen van het merk Iberolax, deze bevatten macrogonol, waardoor je stoelgang verzacht en op natuurlijke wijze op gang komt.

  Bisacodyl: stimulerende en snelwerkende laxeermiddelen

  Naast osmotische laxeermiddelen bestaan er ook stimulerende laxeermiddelen. Dit zijn over het algemeen snelwerkende laxeermiddelen. Ben je dus op zoek naar snelle verlichting? Dan kunnen dit de beste laxeermiddelen voor jou zijn. Deze bevatten de stof bisacodyl en hebben een krachtige werking. Bisacodyl prikkelt de darmbeweging en zorgt ervoor dat je ontlasting meer vocht vasthoudt, waardoor je ontlasting zachter wordt. De werking van dit laxeermiddel is over het algemeen zeer effectief. Ook is dit een snelwerkend laxeermiddel. Binnen zes tot twaalf uur komt je stoelgang op gang. Gebruik je bisacodyl in de vorm van een zetpil? Dit is een extra snelwerkend laxeermiddel: je ontlasting komt dan al binnen twintig minuten op gang. Door de plotselinge aandrang door dit laxeermiddel kan de controle over je stoelgang verminderen. Let op: dit middel mag je niet langer dan drie dagen achter elkaar gebruiken.

  Laxeermiddelen met lactulose

  Ook kun je kiezen voor laxeermiddelen met de stof lactulose. Lactulose is een laxeermiddel dat vocht naar je darmholte trekt, waardoor je ontlasting zachter wordt en je makkelijker naar de wc kunt. Ben je op zoek naar een iets minder acuut laxeermiddel? Dan is lactulose iets voor jou. Met dit laxeermiddel beland je namelijk niet na een aantal uren al op het toilet, maar komt je ontlasting binnen een paar dagen op gang. Laxeermiddelen met lactulose komen in poedervorm, waardoor je ze gemakkelijk op kunt lossen in water. Het wordt aangeraden om van dit laxeermiddel dagelijks de juiste hoeveelheid in te nemen bij het ontbijt. Heb je last van een zware verstopping? In sommige gevallen kun je de twee laxeermiddelen lactulose en bisacodyl samen innemen. Raadpleeg hiervoor altijd eerst je huisarts voordat je actie onderneemt.

  Etos-laxeermiddel

  Wil je voordelig van je verstopping af? Koop dan laxeermiddel van Etos Eigen Merk. De producten van Etos Eigen Merk staan voor uitstekende kwaliteit en een voordelige prijs.

  Bekijk ook ons assortiment aan supplementen voor een gezonde stoelgang en een gezonde spijsvertering. Meer weten over maag- en darmklachten? Lees verder over brandend maagzuur, voedselvergiftiging en uitdroging

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Top

  Wegens drukte in onze webshop, kan de bezorging van je pakketje helaas langer duren

  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.