welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   7 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 10.99
   geneesmiddel,
   € 15.75
   geneesmiddel, creme
   Promotie: Promotie voorwaarden: Voetverzorging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Forwarts, Formule W, Epitact, geneesmiddelen, cadeausets en mini's.
   € 9.99
   € 8.89
   geneesmiddel, creme
   € 10.79
   geneesmiddel, creme
   € 8.99
   geneesmiddel, poeder
   € 6.89
   creme

   Voetschimmel crème en voetschimmel zalf

   Last van voetschimmel? Voetschimmel is een veel voorkomende kwaal die vervelende klachten kan geven. Gebruik een crème of zalf om voetschimmel te behandelen. Etos heeft een ruim assortiment aan voetschimmel crèmes en zalfjes van diverse merken, zoals Mycosan, Daktarin en Lamisil. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing. Wist je dat de schimmel die voetschimmel veroorzaakt je nagels kan binnendringen? De door de schimmel aangetaste nagels noemen we kalknagels of schimmelnagels. Bekijk hier ons assortiment aan producten die helpen tegen kalknagels. Gaan je klachten niet over? Of keren je klachten regelmatig terug? Raadpleeg dan je huisarts.

   Zwemmerseczeem crème en zwemmerseczeem zalf

   Zwemmerseczeem is de meest bekende vorm van voetschimmel. Vooral de vloeren in openbare zwembaden, sport- en doucheruimtes vormen een bron van schimmels. Vandaar de naam zwemmerseczeem. Behandel zwemmerseczeem met crème of zalf tegen voetschimmel. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Tip: draag slippers in openbare sanitaire ruimtes om besmetting te voorkomen. 

   Voetschimmel poeder

   Gebruik naast een crème of zalf voetschimmel poeder om je sokken en schoenen te ontsmetten. Daarin kunnen namelijk besmette huidschilfers achterblijven. Daarom is het belangrijk om niet alleen je voeten, maar ook je sokken en schoenen te behandelen. Zo verklein je de kans dat de voetschimmel terugkeert. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing. Gaan je klachten niet over? Of keren je klachten regelmatig terug? Raadpleeg dan je huisarts.

   Miconazol of miconazolnitraat

   Crèmes en poeders tegen voetschimmel bevatten vaak de werkzame stof miconazol (ook wel miconazolnitraat). Miconazol doodt schimmels en gisten en wordt gebruikt bij schimmelinfecties aan de huid, zoals voetschimmel.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Lees dan ons artikel over voetschimmel of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan.

   Etos is niet alleen de beste drogist, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

   bekijk winkelmandje

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.