Voetschimmel

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   8 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 6.89
   geneesmiddel, crème
   € 12.29
   geneesmiddel, crème
   € 10.79
   geneesmiddel, poeder
   2+1gratis Promotie: Promotie voorwaarden: A-merk wond- en voetverzorging alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. Wartner hand en voet 50 ml, Hansaplast Sport, Neutrogena, Etos en geneesmiddelen. Deze actie wordt verrekend als 33.3% kassakorting.
   € 11.79
   Spaar 4 Air Miles
   € 9.99
   geneesmiddel, crème
   € 17.39
   geneesmiddel, crème
   2+1gratis Promotie: Promotie voorwaarden: A-merk wond- en voetverzorging alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. Wartner hand en voet 50 ml, Hansaplast Sport, Neutrogena, Etos en geneesmiddelen. Deze actie wordt verrekend als 33.3% kassakorting.
   € 11.79
   Spaar 4 Air Miles
   € 13.29
   geneesmiddel,
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Voetschimmelcrème en voetschimmelzalf kopen

   Voetschimmel behandelen? Bij Etos koop je voetschimmelcrème, -poeder en -spray gemakkelijk online. Onze voetschimmelcrèmes en -zalfjes bestrijden de schimmels in de huid, waardoor jouw schimmelvoeten en -tenen snel weer verholpen zijn. Ontdek voetschimmelbehandelingen van diverse merken, zoals Mycosan, Daktarin en Lamisil. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.  

   Wil je meer informatie over wat voetschimmel eigenlijk is en hoe het veroorzaakt wordt? Of wil je weten of je voetschimmel ook zelf kan behandelen, bijvoorbeeld met azijn? Lees dan ons artikel over voetschimmel.

   Zwemmerseczeemcrème en zwemmerseczeemzalf 

   Schimmelvoeten zijn heel besmettelijk en worden vaak doorgegeven via de vloeren van openbare zwembaden, sport- en doucheruimtes. Daarom wordt voetschimmel ook wel eens zwemmerseczeem of badschimmel genoemd. Je kan zwemmerseczeem behandelen met een crème of zalf tegen voetschimmel. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Tip: draag slippers in openbare sanitaire ruimtes om besmetting te voorkomen.  

   Voetschimmelspray 

   Vind je het een vies idee om je schimmelvoeten aan te raken? Dan biedt voetschimmelspray een uitkomst. Hiermee kun je je voetschimmel gemakkelijk behandelen zonder de besmette huid aan te raken. Wel zo hygiënisch ten opzichte van voetschimmelcrème! Zorg altijd dat de ontstoken huid en de huid daaromheen goed nat zijn en was je handen na gebruik. In voetschimmelcrème zit dezelfde werkzame stof als voetschimmelspray, een crème werkt dus niet beter dan een spray. 

   Voetschimmelpoeder 

   Gebruik naast een voetschimmelcrème of -zalf ook een voetschimmelpoeder op je voeten. Vergeet niet om je sokken en schoenen ook met het poeder te ontsmetten. Daarin kunnen namelijk besmette huidschilfers achterblijven, die je opnieuw schimmelvoeten of een schimmelteen kunnen geven. Daarom is het belangrijk om niet alleen je voeten, maar ook je sokken en schoenen te behandelen. Voetschimmelpoeder is makkelijk in gebruik: je strooit het 1 of 2 keer per dag over je voet en tussen je tenen. Als je het poeder op je voeten, tussen je tenen en in je sokken en schoenen strooit, verklein je de kans dat de voetschimmel terugkeert. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.  

   Miconazol of miconazolnitraat 

   Crèmes en poeders tegen voetschimmel bevatten vaak de werkzame stof miconazol (ook wel miconazolnitraat). Miconazol doodt schimmels en gisten en wordt gebruikt bij schimmelinfecties aan de huid, zoals voetschimmel. Soms bevatten voetschimmelcrèmes, -zalfjes en -sprays ook andere schimmeldodende ingrediënten, zoals terbinafine (terbinafinehydrochloride) of triacetine (glyceroltriacetaat). Al deze stofjes bieden een effectieve behandeling tegen schimmelvoeten en schimmeltenen. Kijk maar eens of je ze op de ingrediëntenlijst ziet staan! 

   Waarom voetschimmel behandelen? 

   Wist je dat de schimmel die voetschimmel veroorzaakt ook je nagels kan binnendringen? De door de schimmel aangetaste nagels noemen we kalknagels of schimmelnagels. En die staan niet mooi in je peeptoe-pumps of slippers! Als je schimmelvoeten niet snel behandelt, kunnen ze leiden tot kalknagels, en dat wil je natuurlijk niet, want kalknagels zijn nog moeilijker te behandelen dan voetschimmel! 

   Heb je toch last van kalknagels gekregen? Bekijk dan hier onze producten die helpen tegen kalknagels

   Voetschimmelcrème in de aanbieding 

   Wil jij een voetschimmelcrème, -zalf of -poeder in de aanbieding kopen? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos-folder in de gaten. Hierin vind je de beste acties, zoals tweede halve prijs of 1+1 gratis. Gaan je klachten niet over? Of heb je regelmatig last van voetschimmel? Neem dan contact op met je huisarts. 

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.