Nicotine kauwgom

Onze diverse soorten verfrissende nicotine kauwgom in handige meeneemverpakking helpen jou om plotselinge trek in een sigaret tegen te gaan.

10 Resultaten

Filter - Nicotine kauwgom

tot
Laat alle 10 zien
Geneesmiddel 24 EA
5 . 40
Geneesmiddel 204 EA
41 . 53
Geneesmiddel 96 EA
26 . 99
Geneesmiddel 12 EA
4 . 10
Geneesmiddel 48 EA
17 . 47
Geneesmiddel 105 EA
29 . 09
Geneesmiddel 105 EA
24 . 67
Geneesmiddel 48 EA
14 . 55
Geneesmiddel 96 EA
31 . 15

Nicotine kauwgom kopen

Wil jij er alles aan doen om te stoppen met roken? Koop dan nicotine kauwgom. Deze kauwgom gaat plotselinge trek in een sigaret tegen. In ons assortiment vind je nicotine kauwgom van merken zoals Nicotinell, Nicorette en Etos Eigen Merk. De producten hebben vaak een verfrissende mintsmaak en zijn verkrijgbaar in handige meeneemverpakking. Let op: de ene kauwgom bevat meer nicotine dan de andere. Lees daarom zorgvuldig voor gebruik de bijsluiter. Bespreek bovendien met je huisarts welke dosering het best geschikt is voor jou. Heb je vragen over één van de producten? Kom dan langs in een Etos winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren door één van onze medewerkers.

Nicotine kauwgom aanbieding

Wil jij alleen nicotine kauwgom voor de beste prijs? Dan zit je goed op deze pagina. We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van nicotine kauwgom aanbiedingen. Zo betaal je nooit te veel voor je nicotine kauwgom. Stoppen met roken was nog nooit zo voordelig.

  • 500+ winkels, altijd in de buurt
  • Al 7X de beste drogist van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €30,-
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor gratis producten