Zelfzorg

Voel je je ziek en wil je lichamelijke klachten behandelen of verminderen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment van zelfzorgmiddelen. Op deze pagina vind je onder meer producten tegen pijn en griep, maag en darm problemen en ontspanning en slaapproblemen. Laat je adviseren door je huisarts welk middel jij het beste kan gebruiken en lees voor gebruik goed de bijsluiter. Wil je meer over onze zelfzorgproducten weten? Vraag een Etos medewerker in de winkel om hulp!
alternative text

Zelfzorg merken

Uitgelicht

Gratis bezorging vanaf €20.

Geneesmiddel,
€ 1,19
Geneesmiddel, tablet
€ 1,79
Geneesmiddel, spray
€ 2,79
Geneesmiddel, tablet
€ 1,99
Geneesmiddel, tablet
€ 4,00
Geneesmiddel, gel
€ 11,29
Geneesmiddel, tablet
€ 3,49
Geneesmiddel, zetpil
€ 2,09
lotion
€ 16,85

Zelfzorg

Je gezondheid krijgt flink wat te verduren. ‘s Winters is de één na de ander verkouden of grieperig, in het voorjaar vliegen de pollen je om de oren, ‘s zomers stikt het van de muggen en andere insecten en in de herfst begint hetzelfde liedje weer van voor af aan. Bij Etos vind je alles wat je nodig hebt als je gezondheid wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Zo ben je snel van pijn en nare kwaaltjes af. Last van buikpijn, verstopping of diarree? Bekijk dan ons assortiment aan middelen die de normale werking van je maag en darmen ondersteunen. Meer weten? Lees hier alles over maagdarmproblemen. Als je last hebt van obstipatie, moet je vaak hard persen. Hierdoor kun je aambeien krijgen. Gelukkig kun je bij Etos óók terecht voor aambeienzalf. Ook als je last hebt van nare voetongemakken ben je bij Etos aan het juiste adres. Weten hoe je voetproblemen zoals een kalknagel of voetschimmel kunt voorkomen? Lees hier alles over voetproblemen. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Bekijk dan hier al onze gezondheidsadviezen of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan.

Etos is niet alleen de beste drogist, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom de folder in de gaten om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje