Etos dermacare huidconsult

Persoonlijk huidconsult

Nieuw in geselecteerde Etos winkels: Een complete analyse van jouw huid met uitgebreid product- en behandeladvies van een erkende huidtherapeut van De Huidkliniek. Boek op deze pagina je huidconsult of lees meer over deze nieuwe service en producten.

Boek een consult

Wat houd het persoonlijk huidconsult in?

Door middel van een geavanceerde scan met de Observ Tool krijg je een uitgebreid product- en behandeladvies. We bieden daarnaast ook nieuwe huidverzorgingsproducten aan van de merken Vichy, La Roche Posay, Avene en Eucerin in de geselecteerde winkels waar het huidconsult beschikbaar is.

Wat je vraag ook is, we helpen je samen met De Huidkliniek graag om je van het beste huidadvies te voorzien!

Hoe werkt het persoonlijk huidconsult?

  1. Boek een huidconsult voor €10,-* bij een huidtherapeut van De Huidkliniek in een van de deelnemende Etos winkels.
  2. Tijdens het huidconsult krijg je een huidscan met de Observ Tool.
  3. Samen met de huidtherapeut bekijk je de scans en krijg je naar aanleiding van de resultaten een op maat gemaakt product- en behandeladvies.
  4. De medewerkers van Etos staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van de producten die je eventueel nodig hebt.
  5. Je krijgt een boekje mee met jouw persoonlijke product- en behandeladvies.

*of ontvang het huidconsult gratis bij besteding van €30,- aan geselecteerde huidproducten.

Hoe werkt de Observ Tool?


Wat zie je op de scan?

  • Huidschade door de zon: UV licht van de zon en zonnebank heeft een impact op je huid. Op de scan zie je het pigment in diepere huidlagen, wat pas zichtbaar voor het blote oog zal worden op latere leeftijd.
  • De structuur: op de zeer gedetailleerde foto’s kun je zien op welke delen van je huid je littekens, rimpels en/of grove poriën hebt.
  • Ontstekingen: je kunt zien hoeveel actieve talgklieren je hebt. Deze veroorzaken bijvoorbeeld mee-eters of puistjes.
  • Verkleuring: roodheid en gesprongen vaatjes worden nog duidelijker zichtbaar op de scan.
  • Het vochtlevel: hydratatie is enorm belangrijk voor je huid. We kunnen zien of je huid bijvoorbeeld vochtarm is.

Maak een afspraak

Corona maatregelen

dermacare huidconsult

Over De Huidkliniek

Dé betrouwbare partner als het gaat om professioneel product- en behandeladvies. Alle huidtherapeuten die hier werken zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. De Huidkliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Diverse behandelingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraars.

De Huidkliniek streeft naar het behalen van het optimale resultaat en naar het leveren van behandelingen van de hoogst haalbare kwaliteit. De Huidkliniek is inmiddels, met 11 vestigingen, de grootste kliniek in het land die gespecialiseerd is in huidtherapie, laserbehandelingen en vetbevriezing. Door de nauwe samenwerking met dermatologen, plastisch chirurgen, huisartsen en cosmetisch artsen kunnen zij altijd de best mogelijke zorg bieden.

Heb je vragen voor De Huidkliniek? Neem contact op via 088-2240300 of lees hier meer over De Huidkliniek.


Over de merken

Iedere huid is uniek. Daarom is het belangrijk om je huidverzorging op jouw huid aan te passen. Een gevoelige huid heeft bijvoorbeeld een milde maar effectieve verzorging nodig om een geïrriteerd gevoel te helpen voorkomen. Waarbij een onrustige huid een ander soort verzorging nodig heeft. Dermacare is speciaal ontwikkeld om elke type huid met het grootste respect te verzorgen en ondersteuning te bieden bij bijvoorbeeld rosacea, acne of eczeem. Alle producten zijn ontwikkeld met, getest én aanbevolen door dermatologen, geschikt voor de gevoelige huid en hypoallergeen. Het brede assortiment van de merken Vichy, La Roche-Posay, Eucerin en Avène biedt dé oplossing voor jouw huid: van puistjes, rimpels en pigmentvlekken tot de huid met neiging tot psoriasis, eczeem en zongevoeligheid.

 

Vichy Laboratoires

Met 90 jaar expertise in huidverzorging biedt Vichy effectieve en tolerante gezichtsverzorging aanbevolen door dermatologen. Zorgvuldig samengesteld met krachtige, dermatologisch bewezen actieve ingrediënten en het unieke Vichy Vulkanisch Water. Van puistjes tot fijne lijntjes en pigmentvlekken, Vichy biedt de oplossing.


 

La Roche-Posay

La Roche-Posay is het nr.1 aanbevolen huidverzorgingsmerk door dermatologen wereldwijd en biedt een compleet assortiment huidverzorging, gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen op dermatologisch gebied. Alle producten zijn zo samengesteld dat ze ook geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

 

Eucerin

Eucerin is al meer dan 100 jaar toegewijd aan het ontwikkelen van effectieve, zeer goed verdraagbare en klinisch bewezen oplossingen. Onze bewezen innovaties bieden een passende oplossing voor jouw huidbehoeften, zoals pigmentvlekken, een ouder wordende huid of droge huid. Ontdek de producten van Eucerin.


 

Avène

Gevoelige huid of huidproblemen? Eau Thermale Avène de juiste producten voor jou! De producten van Eau Thermale Avène zijn allemaal gebaseerd op het Thermale Water van Avène dat kalmerend, verzachtend en anti-irriterend is voor jouw huid.

Deze merken zijn exclusief verkrijgbaar in Etos Leidschendam, Etos Den Haag en Etos Haarlem.

disclaimer

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.