CeraVe

Ontdek de reinigings- en verzorgingsproducten van CeraVe. De producten zijn verrijkt met 3 essentiële ceramiden die de natuurlijke huidbarrière helpen te versterken.

CeraVe verzorging

  • Bevat 3 essentiële ceramiden (ceramiden 1, 3, en 6-II) die de natuurlijke huidbarrière helpen herstellen
  • Hydrateert gedurende 24 uur, door revolutionaire MVE-technologie
  • Geschikt voor gevoelige huid
  • Ontwikkeld met dermatologen


Ontwikkeld door dermatologen

CeraVe biedt verzorging voor iedereen, ontwikkeld met de expertise van dermatologen, geschikt voor een gevoelige huid. In 2005 ontwikkelden de dermatologen van CeraVe verzorgingsproducten met een mix van drie essentiële ceramiden (ceramiden 1, 3, en 6-II), vrije vetzuren, en andere lipiden om de natuurlijke huidbarrière te herstellen en te versterken. De producten van CeraVe maken gebruik van revolutionaire Multi-Vesiculaire-Emulsie Technologie (MVE). Deze geeft hydraterende bestanddelen af gedurende 24 uur, laag per laag, om de huid zacht te houden gedurende de dag.

Complete routine voor een ruwe huid

CeraVe begon ooit met 3 producten: de hydraterende crème, de hydraterende melk en de hydraterende reinigingscrème. Tegenwoordig zijn daar, onder andere, ook een schuimende reinigingsgel en hydraterende crèmes speciaal voor het gezicht (ook met SPF) bijgekomen, en is er een productlijn speciaal voor een ruwe huid.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.