Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen

Artikel opslaan

Op zoek naar cadeau inspiratie?

Alternative text missing

Cadeau tips voor kinderen

Op zoek naar leuke kindercadeaus? Bij Etos hebben wij volop kleine, lieve cadeaus. Laat de kinderen stralen met deze cadeau tips!


Populaire kindercadeaus

Cadeaus voor meiden

Bij Etos vind je de leukste cadeaus voor meiden. Van een lekker geurtje tot haar eerste make-up. De keuze is reuze. Op zoek naar kleine cadeautjes? Die hebben wij ook! Van leuke haar accessoires tot kleurrijke nagellakjes.

Cadeaus voor jongens

Naast cadeaus voor meiden vind je natuurlijk ook de leukste cadeaus voor jongens bij Etos. Van stoere geurtjes tot zijn eerste scheermes. We hebben van alles wat. Op zoek naar kleinere cadeaus? Die hebben wij ook! Ontdek het snel.

Cadeau baby

Op zoek naar cadeaus voor baby’s? Bij Etos vind je de leukste baby cadeaus. We hebben het leukste baby speelgoed van onder andere Nijntje, Sophie de Giraf en Woezel en Pip. Van leuke rammelaars tot boekjes. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan lekkere verzorgingsproducten voor kleintjes. Met merken zoals Naïf en Oh Lief zit er altijd wel wat lekkers voor een baby tussen.

Kraamcadeau idee

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Rammelaars en bijtringen zijn altijd een goed kraamcadeau idee. Hier kunnen de kleintjes zich, als ze iets ouder zijn, uren mee vermaken. Ben je specifiek opzoek naar een babyshower cadeau idee? Bekijk dan eens onze knuffeltjes, knisperdoekjes en knuffeldoekjes. Als (bijna) moeder smelt je helemaal weg bij het idee van een schattig kleintje met een knuffeltje in de hand. En het fijne is: deze cadeautjes vinden ze stiekem ook nog leuk als ze eenmaal opgroeien. 

Cadeaus voor kinderen

Ben je op zoek naar cadeaus voor kinderen? Bij Etos hebben we een heleboel leuke cadeaus voor kinderen! Ben je op zoek naar leuke cadeaus voor meiden? Geef haar dan een lekkere eerste geur of doe haar haar eerste make-up cadeau. Op zoek naar een cadeau voor jongens? Ook hem kan je een stoere eerste geur cadeau doen. Of geef hem zijn eerste scheerproduct.

Alle cadeaus voor kinderen
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.