Maak kans op een last-minute vakantie van TUI of één van de andere toffe prijzen!

Waanzinnige winweken

Vaderdagcadeautips

Op 16 juni is het Vaderdag. Maar ja, wat geef je een vader die zegt “Doe maar wat”? Met de Etos “Doe maar wat” top 15 vind je altijd een verrassend cadeau. Van de lekkerste geuren tot de fijnste doucheproducten. Zo doe je dat!

Cadeaus voor vader
Cadeaus voor moeder
Cadeaus voor moeder
Cadeaus voor moeder

Vaderdag cadeau ideeën 

Heb jij nog cadeau tips nodig voor Vaderdag? Bij Etos hebben wij alles wat jij zoekt! Verras je vader met de fijnste huidverzorgingsproducten of de fijnste baardverzorging. Van baardolie en scheerapparaten en haarverzorging tot giftsets voor hem. Heb jij een sportieve vader? Of wil je hem inspireren om lekker te gaan bewegen? Geef hem dan een sportief cadeau. Of ben je op zoek naar een fijne parfum voor je vader? Neem dan eens een kijkje naar onze speciale mannen parfums. Waar je ook naar op zoek bent, bij Etos vind je jouw favoriete Vaderdag cadeau voor de beste prijs. Wil je de keuze volledig overlaten aan je vader? Geef dan een cadeaukaart met een lief berichtje cadeau.

Vaderdagcadeau zelf maken

Geef je toch liever een zelfgemaakt cadeau aan je vader? Dan kan je ook een verrassende set zelf samenstellen voor je papa. Stel zijn favoriete doucheset samen met een heerlijke deodorant of douchefoam en bereid het pakket uit met een speciale badolie of bruisbal voor een volledig thuis spa-momentje voor je papa. Zo maak je gemakkelijk zelf giftsets voor Vaderdag waar hij gegarandeerd heel blij van wordt.

Vaderdag kleurplaat

Wil je echt creatief aan de slag met Vaderdag? Dan is onze kleurplaat misschien wel wat voor jou! Met deze unieke kleurplaat maak je een supermooie oorkonde voor je vader die je bijvoorbeeld op je zelf samengestelde giftset kunt plakken. Laat met deze oorkonde zien dat jouw vader de beste van de wereld is!

Eerste Vaderdag

Het eerste jaar als papa is ontzettend bijzonder, des te leuker om deze kersverse papa extra te verwennen tijdens Vaderdag! Leg hem extra in de watten met een heerlijk verfrissend geurende douchegel of extra verzorgende haargel om de dag met een kickstart te beginnen! Ben je op zoek naar nog meer Vaderdag cadeau inspiratie? Bij Etos kun je terecht voor vele Vaderdag tips en Vaderdag cadeaus.

Vaderdag cadeau 10 euro

Een fijn Vaderdag cadeau hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Met een klein cadeau geef je namelijk even goed een groot gebaar. Ben je op zoek naar een Vaderdag cadeaus ter waarde van € 10 tot € 15? Van leuke badproducten en budgetproof geuren tot aan giftsets voor een klein prijsje: bij Etos is er genoeg keuze voor een fijne prijs. Ontdek hier alle kleine, maar zeer fijne cadeaus voor het leukste budgetproof Vaderdag cadeau!

Vaderdag aanbiedingen

Samen eerlijk alles delen. Ook tijdens Vaderdag heeft Etos verschillende 1 + 1 aanbiedingen. Zo koop jij jouw Vaderdag cadeautje en heb je ook nog een extra’tje voor jezelf! Doe extra inspiratie op in de Etos-folder of bekijk alle acties en aanbiedingen.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.