Artikel opslaan

Op zoek naar cadeau inspiratie?

vaderdagcadeautips

Vaderdagcadeautips

“Doe maar wat! Weet jouw vader ook nooit wat hij wil hebben voor Vaderdag? Etos helpt met een top 30 cadeaus voor alle type vaders.
Liefs, Etos

Shop top 30
Cadeaus voor vader
Cadeaus voor vader
Cadeaus voor vader
Cadeaus voor vader

Vaderdagcadeau ideeën

Het is weer bijna Vaderdag: de dag waarop jij je vader extra in het zonnetje kan zetten! Want Vaderdag is pas compleet met een origineel vaderdagcadeau. Bij Etos hebben wij de beste vaderdagcadeaus waar jouw vader van zal genieten. Heb je een sportieve vader? Verras hem dan met een van onze luxe sportartikelen. Of geef je vader een heerlijke parfum cadeau. Heb je een vader met een baard? Dan zal hij ongetwijfeld heel blij worden van baardverzorging of scheerapparaten. Of ga voor een van onze giftsets zoals een scheerset of huidverzorging set.

Vaderdagcadeau zelf maken

Wil je je creatieve ei kwijt? Dat komt goed uit want vaders vinden het prachtig als je ze verrast met een zelfgemaakt cadeau! Stel je vaderdagcadeauset zelf samen met een fijne douchegelbodyscrub en bruisbal, om je vader een heerlijke thuis-spa te geven. Of stel zelf een fijn scheer set samen met een fijne scheerkwastscheerschuim en een verzorgende baardolie. Zo maak je gemakkelijk zelf een vaderdagcadeau.

Vaderdag aanbiedingen

Heb je een mooi Vaderdag idee of al een vaderdagcadeau gevonden? Grote kans dat deze bij Etos ook nog eens in de aanbieding is. Bij Etos vind je namelijk ook voor Vaderdag verschillende 1+1 aanbiedingen. Dat is mooi meegenomen, zo heb je naast een goed vaderdagcadeau ook een fijn presentje voor jezelf!

Wegens drukte in onze webshop, kan de bezorging van je pakketje helaas langer duren