Artikel opslaan

Op zoek naar cadeau inspiratie?

vaderdag cadeau tips

Vaderdag cadeau tips

Vaderdag is de dag om vaders, opa's, stief- en schoonvaders te verwennen met een Vaderdagcadeau. Of je nu online koopt of in de winkel, het kan allemaal! Weet je nog niet wat voor cadeau je gaat geven? Wij delen hier al onze Vaderdag cadeau ideeën met je!

Of bekijk onze populairste Vaderdag cadeaus!

Shop Vaderdag cadeaus

Wat is je budget?

Cadeaus voor vader
Cadeaus voor mannen
Cadeaus voor mannen
Vaderdag kleurplaat

Vaderdag kleurplaat

Niets is specialer dan een zelfgemaakt cadeau! Download onze kleurplaat met kaart en knutsel voor jouw vader een zelfgemaakte kaart! Daar maak je hem zeker weten erg blij mee.

Vaderdag cadeau ideeën

Het is weer bijna Vaderdag: de dag waarop jij je vader extra in het zonnetje kan zetten! Want Vaderdag is pas compleet met een origineel Vaderdag cadeau. Bij Etos hebben wij de beste Vaderdag cadeaus waar jouw vader van zal genieten. Heb je een sportieve vader? Verras hem dan met een van onze luxe sportartikelen. Of geef je vader een heerlijke parfum cadeau. Heb je een vader met een baard? Dan zal hij ongetwijfeld heel blij worden van baardverzorging of scheerapparaten. Of ga voor een van onze giftsets zoals een scheerset of huidverzorging set.

Vaderdag cadeau zelf maken

Wil je je creatieve ei kwijt? Dat komt goed uit want vaders vinden het prachtig als je ze verrast met een zelfgemaakt cadeau! Stel je Vaderdag cadeau set zelf samen met een fijne douchegelbodyscrub en bruisbal, om je vader een heerlijke thuis-spa te geven. Of stel zelf een fijn scheer set samen met een fijne scheerkwastscheerschuim en een verzorgende baardolie. Zo maak je gemakkelijk zelf een Vaderdag cadeau.

Vaderdag aanbiedingen

Heb je een mooi Vaderdag idee of al een Vaderdag cadeau gevonden? Grote kans dat deze bij Etos ook nog eens in de aanbieding is. Bij Etos vind je namelijk ook voor Vaderdag verschillende 1+1 aanbiedingen. Dat is mooi meegenomen, zo heb je naast een goed Vaderdag cadeau ook een fijn presentje voor jezelf!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.