Artikel opslaan

Op zoek naar cadeau inspiratie?

moederdag cadeau tips

Moederdag cadeau tips

Dezelfde humor. Zelfde blik. Dezelfde oren. Zelfde tic. Hetzelfde loopje. Dezelfde genen. Zelfde smaak. Dezelfde tenen.

Van biologische moeder tot bonusmoeder, je gaat steeds meer lijken op degene die jou heeft grootgebracht. De band met je moeder voel je in elke vezel van je lijf. Vier het op 8 mei! Wij helpen je graag met de liefste Moederdag cadeaus.

Shop Moederdag cadeaus

Wat is je budget?

Cadeaus voor moeder
Cadeaus voor mannen
Cadeaus voor mannen


Moederdag cadeau ideeën

Heb jij nog cadeau tips nodig voor Moederdag? Bij Etos hebben wij alles wat jij zoekt! Verras jouw moeder met de mooiste beautyproducten of de fijnste lichaamsverzorging. Van make-up en ontspanning tot giftsets. Heeft je moeder sportieve plannen of wil je haar inspireren om lekker te gaan bewegen? Geef haar dan een sportief cadeau! Ben je op zoek naar een Moederdag cadeautje in een andere categorie? Neem dan eens een kijkje naar onze geuren, want zeg nu zelf: welke vrouw houdt er nu eigenlijk niet van parfum? Waar je ook naar op zoek bent, bij Etos vind je jouw favoriete cadeaus voor de beste prijs. Wil je de keuze volledig overlaten aan jouw moeder? Geef dan een cadeaukaart met een lief berichtje.  

Moederdagcadeau zelf maken

Toch liever een cadeau dat je helemaal naar jouw eigen wensen kunt samenstellen voor jouw mama? Stel haar favoriete doucheset samen met een heerlijke douchefoam en bodyscrub en breidt het pakket uit met badschuim en olie. Houdt jouw moeder van optutten? Bestel dan ook meteen haar favoriete lipstick met een bijpassende nagellak. Zo maak je gemakkelijk zelf een giftset voor Moederdag waar ze gegarandeerd blij mee is!

Moederdag kleurplaat 

Vier Moederdag in kleur! Moeders vinden kleurplaten van hun eigen kind altijd prachtig. Want wat is er nu eigenlijk leuker dan een cadeautje waar zo veel moeite in is gestoken? Via onze website kun je gemakkelijk en snel een leuke Moederdag kleurplaat downloaden. Dus pak de stiften en potloden maar uit de kast en laat je creativiteit de vrije loop. Wil je er nog een schepje bovenop doen? Schrijf dan een mooi Moederdag gedicht. Schrijf het gedicht en draag het op Moederdag aan haar voor. Een Moederdag gedicht is heel persoonlijk en jouw moeder kan het nog jaren bewaren en nalezen. Mooie woorden van haar eigen kind zijn zoveel waard, wedden dat je haar hiermee verrast! 

Eerste Moederdag  

Het eerste jaar als mama is ontzettend bijzonder, des te leuker om deze kersverse moeder extra te verwennen tijdens Moederdag! Leg haar daarom lekker in de watten met een heerlijk geurende bruisbal voor in bad of een lekker haarmaskertje voor een ontspannen avondje. Geef haar daarbij ook een nieuw slaapmasker cadeau, zo weet je zeker dat ze haar avondje lekker rustig afsluit. Heb je een klein budget beschikbaar? Geef dan een bestaande foto met haar eerste kindje in een mooi fotolijstje cadeau. Dit Moederdag cadeau zal ook volgend jaar nog een bijzonder gevoel bij haar creëeren!  

Moederdag cadeau 10 euro  

Een fijn Moederdag cadeau hoeft eigenlijk helemaal niet veel geld te kosten. Met een klein cadeau geef je namelijk even goed een groot gebaar. Ben je op zoek naar een Moederdag cadeau ter waarde van 10 euro? Van leuke badproducten en budgetproof geuren tot aan giftsets voor een klein prijsje: bij Etos is er genoeg keuze voor een fijne prijs. Ontdek hier alle kleine, maar zeer fijne cadeaus voor het leukste budgetproof Moederdag cadeau!  

Moederdag aanbiedingen 

Samen eerlijk alles delen. Ook tijdens Moederdag heeft Etos verschillende 1+1 aanbiedingen. Zo koop jij jouw Moederdag cadeautje en heb je ook nog een extra’tje voor jezelf! Doe extra inspiratie op in de Etos folder of bekijk alle acties en aanbiedingen.  

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.